Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1172
1172

«В соцмережах скаржаться на відключення світла, а у нас без проблем» – дніпровська 128 бригада ТРО показала, як воює (відео)

«В соцмережах скаржаться на відключення світла, а у нас без проблем» - дніпровська 128 бригада ТРО показала, як воює (відео)

Дніпровська 128 бригада ТРО показала, як воює, знищуючи ворога на фронті, поки в тилу громадяни скаржаться на відключення світла і спеку. Захисники пропонують долучатися до них. Кажуть – у них з електроенергією без проблем. До того ж – свіже повітря.

“В соцмережах скаржаться на відключення світла, а у нас без проблем” – 128 бригада ТРО

«В соцмережах скаржаться на відключення світла, а у нас без проблем» - дніпровська 128 бригада ТРО показала, як воює (відео)

У місті спека, електроенергію вимикають – дискомфорт. А у наших операторів БПЛА – свіже повітря і з енергопостачанням жодних проблем, все працює, як годинник! Наші хлопці зайняті зйомкою цікавого відео для підписників сторінки 128 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ і всіх, хто підтримує Збройні Сили України. На відео трохи вибухів, якась ворожа техніка вже нікуди не поїде. Чекайте на продовження! – пишуть хлопці

І публікують ось таке відео:

Мінус один тягач у російської орди! Поки у соцмережах скаржилися на відключення електроенергії і на життя без кондиціонерів хлопці з підрозділу ударних безпілотників 128 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ вгатили чергову російську техніку. Добре їм, цих хлопцям, бо у них свіже повітря і електрика безперебійно у бліндажі – можете приєднатись до них! – кажуть Захисники

«В соцмережах скаржаться на відключення світла, а у нас без проблем» - дніпровська 128 бригада ТРО показала, як воює (відео)

Деталі про підбиття чергової одиниці російської бронетехніки розповів Захисник на ім’я Артем. Хлопець поставив цю справу на потік, тому ставиться до чергового успіху спокійно.

Подробиці від Артема про вдале полювання – нижче

Довідка:

128-ма окрема бригада Сил територіальної оборони (128 ОБр СТрО, в/ч А7384) — кадроване в мирний час формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у м. Дніпро Дніпропетровської області. Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Схід» Сил ТрО.

16 лютого 2022 року начальник штабу Регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» ЗСУ полковник Євген Щербань повідомив, що у Дніпропетровській області окрім 108-ї ОБрТрО буде створена ще одна бригада, яка буде обороняти місто Дніпро.

Влітку 2022 року бригада вела бої в Донецькій області.

В жовтні 2022 року бригада отримала бойовий прапор.

Ще новини Дніпропетровщини: «Поки я сиділа в підвалі, на іншому кінці міста помирали люди»: яким побачила Нікополь журналістка «Текстів»

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу