Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
450
450

Мешканок Дніпропетровщини переправляли за кордон і віддавали в трудове рабство

Мешканок Дніпропетровщини переправляли за кордон і віддавали в трудове рабство

Мешканок Дніпропетровщини переправляли за кордон і віддавали в трудове рабство. Викрито злочинну групу.

Про це повідомляє Національна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Поліцейські міграційної поліції викрили злочинну групу, яка переправляла мешканок Дніпропетровщини до Польщі та змушувала до жебрацтва.

Встановлено, що жертвами зловмисників стали принаймні три місцеві мешканки, яких завербували на території м. Кривий Ріг для трудової експлуатації за кордоном.

Мешканок Дніпропетровщини переправляли за кордон і віддавали в трудове рабство

Заходи з викриття злочинної групи відбулися в ході загальноєвропейської операції по боротьбі з торгівлею людьми у формі трудової експлуатації EMPACT Action Days Labour. Працівники міграційної поліції спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області встановили одну з учасниць угрупування, яка втягувала мешканців Дніпропетровщини у трудове рабство.

На території Миколаївської області за місцем мешкання фігурантки та у складських приміщеннях було проведено 4 санкціоновані обшуки. Під час слідчих заходів правоохоронці вилучили речові докази.

Зпраз фігурантці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу. Встановлено, що інші учасники злочинної групи перебувають на території Польщі. Правоохоронці обох країн встановлюють всіх причетних до злочину для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування ведеться під процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури.

Ще новини Дніпропетровщини: Нічого святого: мешканці Дніпропетровщини ошукали 100 людей, які збирали на ЗСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×