Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1539
1539

[:ru]ВИДЕО: На Днепропетровщине школьница показательно сожгла флаг Украины[:ua]ВІДЕО: На Дніпропетровщині школярка показово спалила прапор України[:]

[:ru]ВИДЕО: На Днепропетровщине школьница показательно сожгла флаг Украины[:ua]ВІДЕО: На Дніпропетровщині школярка показово спалила прапор України[:]

[:ru]В Каменском на Днепропетровщине школьница показательно сожгла флаг Украины, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на d1.ua.

Видео с молодой девушкой, которая сжигает флаг Украины, опубликовали в соцсети и Telegram–канале. Школьница с улыбкой на лице подожгла государственный символ и говорит, что «это не мой флаг».

Под опубликованным видео пользователи сети оставили более тысячи комментариев.

  • «Война идёт почти 8 лет, а родители не в состоянии воспитать»
  • «Боже, куда мы катимся, где мозги у молодёжи»

Были и такие, кто девушку защищал, говоря что «она просто сожгла кусок тряпки на палке»

Как стало известно, девушка занимается в одной из модельных школ Каменского. Руководство оперативно отреагировала на выходку своей ученицы — её сразу исключили из модельной школы.  На своей странице в соцсети они опубликовали большой пост.

«Работа нашей школы направлена на развитие не только красивых девушек. Мы уделяем большое внимание на развитие грамотных и образованных личностей, которые в будущем станут гордостью нашей страны. К нашему огромному сожалению, одна из наших учениц совершила совершенно недопустимый поступок по отношению к государственной символике. Мы не можем оставить данную ситуацию без внимания и публично заявляем, что данная ученица исключена из нашей школы» — заявили в модельном агентстве.

Отмечается, что действия школьницы попадают под статью 338 УК Украины «Надругательство над государственными символами». Статья предполагает наказание в виде штрафа до пятидесяти необлагаемых минимумов доходов (56 750 гривен) или арест на срок до шести месяцев, или лишение свободы на срок до трех лет.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

На Дніпропетровщині з трудового рабства звільнили 60 осіб (фото, відео)

Збірна України завоювала 98 медалей на Паралімпіаді в Токіо. У складі команди були двоє нікопольців.

Судове рішення на користь НЗФ створить в Україні небезпечний прецедент – адвокат[:ua]У Кам’янському на Дніпропетровщині школярка показово спалила прапор України, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на d1.ua.

Відео з молодою дівчиною, яка спалює прапор України, опублікували в соцмережі і Telegram–каналі. Школярка з посмішкою на обличчі підпалила державний символ і каже, що «це не мій прапор».

Під опублікованим відео користувачі мережі залишили більше тисячі коментарів.

  • «Війна іде майже 8 років, а батьки не в змозі виховати»
  • «Боже, куди ми котимося, де мізки у молоді»

Були й такі, хто захищав дівчину, кажучи, що «вона просто спалила шматок ганчірки на палиці»

Як стало відомо, дівчина займається в одній з модельних шкіл Кам’янського. Керівництво оперативно відреагувала на витівку своїй учениці — її одразу виключили з модельної школи. На своїй сторінці у соцмережі вони опублікували великий піст.

«Робота нашої школи спрямована на розвиток не тільки красивих дівчат. Ми приділяємо велику увагу розвитку грамотних і освічених особистостей, які в майбутньому стануть гордістю нашої країни. На наш превеликий жаль, одна з наших учениць вчинила абсолютно неприпустимий вчинок по відношенню до державної символіки. Ми не можемо залишити дану ситуацію без уваги і публічно заявляємо, що дана учениця виключена з нашої школи», — заявили в модельному агентстві.

Зазначається, що дії школярки потрапляють під статтю 338 КК України «Наруга над державними символами». Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (56 750 гривень) або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

На Дніпропетровщині з трудового рабства звільнили 60 осіб (фото, відео)

Збірна України завоювала 98 медалей на Паралімпіаді в Токіо. У складі команди були двоє нікопольців.

Судове рішення на користь НЗФ створить в Україні небезпечний прецедент – адвокат[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×