Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
796
796

ВІДЕО: Журналісти показали, як живуть під обстрілами люди на прифронтовій Дніпропетровщині

ВІДЕО: Журналісти показали, як живуть під обстрілами люди на прифронтовій Дніпропетровщині

Журналісти показали, як живуть під обстрілами люди на прифронтовій Дніпропетровщині – у Зеленодольській громаді. Сюжет підготували «Вікна-Новини» на ICTV, передає Nikopolnews.

Ворог обстрілює громаду майже щодня з території Херсонської області, нерідко – забороненими Женевською конвенцією касетними та фосфорними боєприпасами. Від початку повномасштабної війни від них тут загинуло вже четверо людей

Наразі у Зеленодольську ворог потрощив чотири багатоповерхівки, близько 60 приватних садиб та кілька інфраструктурних об’єктів.

З території громади вже поїхати близько третини жителів, це майже десять тисяч людей. Оскільки де-не-де, а гатять загарбники постійно.

Попри регулярні обстріли у Зеленодольську працюють усі служби, а місто намагається жити звичним життям. А в перервах між обстрілами люди садять городи, бо весна.

Не падає духом і мешканка села Мала Костромка пані Олена, чий будинок потрощило від вибуху. Вона його будувала з батьками 35 років тому, а тепер  власноруч розбирає завали.

Детальніше про те, як живе прифронтова Дніпропетровщина, – нижче в сюжеті «Вікон»

?Ворог обстрілює кожного дня. Ситуація на прифронтовій Дніпропетровщині | Вікна-новини?Ворог обстрілює кожного дня. Ситуація на прифронтовій Дніпропетровщині | Вікна-новини

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську (фото, відео)

Наслідки ракетної атаки на Дніпропетровщині: постраждали люди і інфраструктура

«П’ять днів пекла»: жителі Мар’янського і Нововоронцовки розповіли про жахи війни — ВІДЕО

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×