Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2065
2065

Ворог двічі спробував відновити втрачене на кордоні з Дніпропетровщиною

Ворог двічі спробував відновити втрачене на кордоні з Дніпропетровщиною

Як повідомлялося раніше, внаслідок вдалої операції ЗСУ на Криворізькому напрямку окупанти втекли до села Ольгіне, втративши свої укріплені позиції. Після цього ворог двічі спробував відновити втрачене на кордоні з Дніпропетровщиною, але безуспішно. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Нових ударних угруповань не зафіксовано, але наявними силами з напрямку Високопілля рашисти двічі спробували відновити втрачене положення в районі Потьомкіного. Успіху не мали. Втративши 2 танки, 4 броньованих машини та помноживши 19 на 200, ворог відступив, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що в Бериславському районі Херсонщини ворог здійснив раптовий авіаційний наліт гелікоптерами, випустивши 6 некерованих ракет. Попередньо суттєвих руйнувань та постраждалих немає.

Ввечері, із застосуванням ворожої стратегічної авіації з напрямку окупованої Херсонщини було атаковано Криворізький район. Дві ракети збито силами протиповітряної оборони, одна влучила в сільськогосподарські угіддя на околиці Нововоронцовки. Пошкоджено сільськогосподарську техніку, критичних руйнувань та людських втрат, попередньо, немає.

Нашими штурмовиками нанесено авіаційний удар по скупченню противника в районі Снігурівки, а гелікоптерами – в районі Олександрівки.

В підсумку підтверджені втрати противника за добу на півдні складають  46 рашистів, великокаліберна 152-міліметрова гармата «Гіацинт»,  2 танки Т-72 та 7 одиниць іншої броньованої техніки.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×