Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1208
1208

Вже був у стані клінічної смерті: 26-річного чоловіка витягли з петлі і врятували на Дніпропетровщині

Вже був у стані клінічної смерті: 26-річного чоловіка витягли з петлі і врятували на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині витягли з петлі 26-річного чоловіка, який здійснив спробу самогубства. Завдяки професійним діям бригади «швидкої» людину вдалося фактично повернути з того світу.

Про це розповіла медик Тетяна Єсич, передає Nikopolnews.

26-річного чоловіка витягли з петлі і врятували на Дніпропетровщині

Подія сталася у Новомосковському районі.

Спроби самогубства – це завжди страшні трагедії, як для тих, хто приймає рішення вкоротити собі віку, так і для рідних цих громадян, – коментує Тетяна Єсич

Вона розповіла, що вдень 9 вересня за номером “103” надійшло звернення з приводу “повішення”.  З морально-етичних міркувань подробиць медик не розголошує.

За хвилини найближча бригада  Новомосковської станції ЕМД  – структурного підрозділу КП “ОЦЕМД та МК”ДОР” у складі фельдшера з МНС Тетяни УСТИМЕНКО та водія Андрія ЛАНСЬКОГО була на місці виклику.

26-річного чоловіка витягли з петлі і врятували на Дніпропетровщині

По приїзду виявили у 26-річного  постраждалого внаслідок странгуляційної асфіксії стан клінічної смерті (відсутність свідомості, дихання, пульсу на сонних артеріях). Була негайно розпочата серцево-легенева реанімація. Вже за 3 хвилини спонтанний кровообіг та дихання в молодого чоловіка було відновлено.

Після надання екстреної медичної допомоги постраждалого було госпіталізовано до відділення анестезіології та інтенсивної терапії  КНП “Новомосковська ЦМЛ”НМР”, в подальшому інша бригада ЕМД Новомосковської станції у складі фельдшера з МНС  Лариси ДРОЖЕННІКОВОЇ  та водія Анатолія АРБУЗОВА транспортувала стабільно тяжкого пацієнта з постійною кисневою підтримкою та моніторингом вітальних функцій до КП “ДОКЛ ім. Мечнікова”.

Бажаємо йому швидкого одужання та відновлення. Щиро дякуємо нашим колегам, за врятоване життя! Пишаємось вами! – написала Тетяна Єсич

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: Доля дала їй другий шанс: 26-річну матір двох дітей витягнули з петлі на Дніпропетровщині

Ще новини Дніпропетровщини: Виявили тіло без ознак життя: у Марганці двоє фельдшерів врятували чоловіка з діагнозом «клінічна смерть»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×