Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
999
999

«Захід і Україна фактично програли війну» – заяву Ходорковського прокоментував Микола Лукашук

«Захід і Україна фактично програли війну» - заяву Ходорковського прокоментував Микола Лукашук

Заяву Ходорковського про те, що «Захід і Україна фактично програли війну Росії» прокоментував голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Зазначимо, Михайло Ходорковський зробив заяву про те, що Захід і Україна фактично програли війну. Ця його заява активно обговорюється в медіа.

Ось що думає з цього приводу голова Дніпропетровської обласної ради.

Заяву Ходорковського прокоментував Микола Лукашук

Nikopolnews публікує допис Миколи Лукашука «без купюр».

«Нам всім слід розуміти, що такі заяви – це про переговори та про визнання окупованих росією територій частиною рф. Просування в Європі Корейського сценарію, внаслідок реалізації якого окуповані території залишаться за росією. Все це – ще й напередодні Саміту миру, на якому будуть присутні десятки лідерів різних держав.

Ходорковський демонструє стандартну поведінку як російських, так і білоруських опозиціонерів закордоном. Вони нібито й опозиціонери, але щойно настає важливий момент – починають відпрацьовувати наративи своїх режимів.

Зверніть увагу, як цю заяву почали «качати» російські медіа та проросійські телеграм-канали, синхронно подаючи її зі знаковими та вже визначеними висновками.

Так, без допомоги Заходу Україні буде дуже складно перемогти. Від цієї підтримки залежить ситуація на фронті і фінал війни. Проте наша перемога – це спільний інтерес, тому Захід має стати сміливішим і більше допомагати Україні.

Ходорковський відпрацьовує російські наративи. А ми всі памʼятаємо, що якби все було так просто і якби світ був чорно-білим, тоді ще у 2022-му було б реалізовано сценарій «Україна за три дні».

Тому більше оптимізму і віри в свою державу»

Читайте також: Російські пропагандисти брешуть про обстріли Україною ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×