Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1090
1090

На Дніпропетровщині внаслідок ворожого удару повністю зруйновано елеватор

На Дніпропетровщині внаслідок ворожого удару повністю зруйновано елеватор

На Дніпропетровщині внаслідок ворожого удару повністю зруйновано елеватор. Про це повідомляє компанія-власник, передає Nikopolnews.

Окупанти завдали ракетного удару по елеватору “Укрлендфармінг” в Дніпропетровській області: підприємство повністю зруйноване, є постраждалий.

Агресор вкотре завдав ракетного удару по цивільним виробничим об’єктам групи компаній “Укрлендфармінг”. Постраждав наш робітник в Дніпропетровській області. Виробнича інфраструктура елеватора повністю зруйнована, – йдеться у повідомленні на сайті компанії

Тут нагадують, що ввечері 9 березня 2024 року ворог завдав ракетного удару по Дніпропетровській області. Постраждав 58-річний чоловік, працівник елеватора.

Це вкотре доводить, що ворог принципово знищує об’єкти критичної інфраструктури, цивільні, а не військові об’єкти. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Масштаби руйнувань і сума збитків наразі оцінюється представниками правоохоронних органів, – йдеться у повідомленні

На Дніпропетровщині внаслідок ворожого удару повністю зруйновано елеватор

В “Укрлендфармінг” нагадують, що в результаті війни група компаній зазнала значної матеріальної шкоди, що станом на кінець 2023 року оцінювалась в суму близько $1 млрд. Зокрема, йдеться про найбільшу в Європі птахофабрику “Чорнобаївська”, що на Херсонщині, де через вторгнення росіян загинули загалом 4,5 мільйона голів птиці, було знищено майно і комунікації, а сучасне високотехнологічне обладнання вивезене окупантами-мародерами на територію росії.

Також ворогом був знищений ряд птахофабрик у інших регіонах: повністю зруйновані, розграбовані або суттєво постраждали через обстріли птахофабрики на Миколаївщині, в Донецькій області (птахофабрики “Донецька”, також у Волновасі та Бахмуті), птахофабрики на Київщині. Втрачені для агропромислового виробництва 160 тисяч гектарів орної землі, знищені та розграбовані регіональні бази та елеватори у Херсонській, Миколаївській, Донецькій, Луганській, Запорізької та Харківської областей, а також в Київській області та поблизу Києві. Крім того, ворогом були знищені виробничі бази компанії в ряді областей, а сільськогосподарська техніка та автотранспорт, матеріальні цінності викрадені та вивезені російськими окупантами.

Нагадаємо, ми повідомляли: Прокуратура зафіксувала наслідки ворожих ударів по Нікополю, Новомосковську і Марганецкій громаді

Ще новини Дніпропетровщини: Нікополь сьогодні і рік тому: що змінилося, які очікування – 5 питань мешканцям і владі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×