Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1582
1582

ЗСУ відбили атаку ворожих гелікоптерів біля кордонів з Дніпропетровщиною

ЗСУ відбили атаку ворожих гелікоптерів біля кордонів з Дніпропетровщиною

Ворог здійснив груповий наліт гелікоптерами біля кордонів з Дніпропетровщиною, намагаючись відбити втрачені позиції на півночі Херсонщини. Про це 30 червня повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Обстановка вздовж лінії зіткнення складна, але контрольована.

Противник продовжує інженерне укріплення своїх позицій, на які він відтиснутий діями наших підрозділів.

В такій ситуації потужним засобом впливу ворог вважає авіаційні і ракетні удари. Парними гелікоптерними налітами ворожі Мі-8 намагалися вибити наші підрозділи з населених пунктів Херсонщини, які щойно відбиті. Успіху не мали.

Груповий наліт гелікоптерів на північ Херсонщини був відбитий переносними  зенітно-ракетним комплексом. Ворог, ухиляючись, ретирувався.

Також повідомляється, що української авіацією на півдні відпрацьовано 7 повітряних ударів штурмовиками та гелікоптерами  по командно-спостережному пункту,  кільком скупченням ворожої сили та техніки, двом складам боєприпасів вздовж лінії фронту.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано близько 150 вогневих завдань.

Завдяки цьому російською армією втрачено понад 4 десятки рашистів, 2 гаубиці “Мста-Б” та самохідну – “Мста-С”, 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також польовий склад пально-мастильних матеріалів. Остаточні результаті дорозвідуються.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ЗСУ вдалося відбити стратегічно важливий пункт Потьомкине, що на кордоні з Дніпропетровщиною – неподалік Високопілля і Зеленодольска. Ворог активно намагається повернути втрачені позиції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×