Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2663
2663

«Енергодар – це Україна» – знаменитості підтримують місто-супутник АЕС

«Енергодар – це Україна» - знаменитості підтримують місто-супутник АЕС

Українські актори беруть участь у флешмобі «Енергодар – це Україна». І бажаючих доєднатися стає дедалі більше. Про це йдеться у повідомленнях Телеграм-каналу «Енергодар».

Мета флешмобу – підтримати місто-супутник найбільшої в Європі атомної електростанції, якому доводиться переживати окупацію.

Написаний спеціально для міста-супутника ЗАЕС вірш Артемія Кірсанова, автора сценаріїв відомих стрічок «Заборонений» та «Позивний «Бандерас», спочатку виконала українська кіноакторка, ведуча та солістка Тетяна Малкова.

Сьогодні цей же вірш прочитали актори Ярослав Безкоровайний, Інна Рощина, Костянтин Темляк, Дарія Шерстньова і Тарас Цимбалюк.

 

Раніше зі словами підтримки до своїх земляків-енергодарців звернувся дизайнер всесвітньо відомого автомобільного бренду McLaren Максим Шкіндер, який народився та перші 17 років свого життя прожив у місті-супутнику ЗАЕС:

«Ми ніколи не будемо часткою росії… Енергодар – це Запорізький край, який є частиною України. Я з вами, я вас обожнюю, ви дуже сильні! Слава Україні! Ми переможемо!» – сказав він.

Також звернення до енергодарців записала Заслужена артистка України, українська акторка театру та кіно, продюсерка, громадська діячка Ірма Вітовська.

«Ви вільний Південний край, завжди були вільними. Я прошу вас пам’ятати це. Я хочу підтримати вас і сказати. Україна повернеться, обов’язково. Ви будете вільними. Ви будете жити в сильній і прекрасній державі. Україна відроджується і повертає своє. Тримайтеся, будьте пильними і обережними», – сказала вона.

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×