Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1030
1030

Окупанти заявили про атаку Енергодара дронами 7 вересня

Окупанти заявили про атаку Енергодара дронами 7 вересня

Окупанти заявили про атаку Енергодара дронами сьогодні, 7 вересня. Відповідні повідомлення з’явилися у російських пропагандистських ЗМІ. Вони посилаються на так звану «владу» окупованих територій Запорізької області, передає Nikopolnews. Подробиць не повідомляють, кажуть що «інформація» уточнюється.

Зазначимо, що вранці 7 вересня моніторинговий Телеграм-канал соратника начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка Непосредственно Gachi повідомляв про роботу ворожої ППО на березі Енергодара. А також про те, що швидкі та пожежники полетіли на місце відпрацювань.

1

2

Отже, чекаємо гарних новин від Захисників!

А поки нагадаємо: міський голова Енергодара Дмитро Орлов нещодавно розповідав, що українські дрони продовжують завдавати ударів по російських окупантах в Енергодарі. За словами Орлова, днями один із дронів влетів у будівлю, дезнаходилися російські силовики, внаслідок чого кілька людей отримали поранення.

Як розповів міський голова, такі атаки значно знижують моральний дух окупантів.

Місцевих жителів, які чекають на ЗСУ, це надихає. Вони сприймають із піднесеним настроєм ці всі вибухи та події, які відбуваються, – зазначив він

За словами Орлова, частина російських окупантів та колаборантів уже виїхала з міста, оскільки розуміє наближення українських захисників. Вони бояться за своє життя та намагаються знайти безпечний притулок.

Частково намагаються убезпечити себе, ночуючи на території промислового об’єкту АЕС. Це так зване найвище керівництво військове та керівництво адміністрації окупаційної влади, – сказав міський голова

Орлов також наголосив, що за всі злочини, скоєні на тимчасово окупованих територіях, колабораціоністи відповідатимуть.

Особливо це стосується тих, хто став учасником цих псевдовиборів, які окупанти оголосили, – додав він

Ще новини Енергодара: Окупанти в Енергодарі більше не почуваються у безпеці, а у місцевих піднесений настрій – мер

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×