Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
14250
14250

Нічна «бавовна» на Запоріжжі: спалили кадирівців і знищили склад боєприпасів

Нічна «бавовна» на Запоріжжі: спалили кадирівців і знищили склад боєприпасів

«Бавовна» на Запоріжжі стає вже явищем регулярним. Практично щоночі і щодня ЗСУ завдають нищівних ударів по загарбникам на окупованих ними територіях. З найсвіжішого – палало у Токмаку, Пологах і Гуляйполі. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку джерел.

Так, Центр стратегічних комунікацій, посилаючись на соціальну мережі, повідомляє про «бавовну» під Токмаком на Запоріжжі. За попередньою інформацією, тут приблизно о 22:50 – 23:30 22 грудня палала база кадирівців. У мережі публікують відео «бавовни».

Нічна «бавовна» на Запоріжжі у Токмаку: відео

“Місцеві джерела пишуть, що уві сні згоріло багато кадирівців, разом зі штабом окупантів. Інформація уточнюється і додатково перевіряється”, – йдеться у повідомленні СтратКому.

Підтверджують цю інформацію і запорізькі партизани. За їх словами, після вибухів і пожежі з Токмака вивезли чотири вантажівки з «двохсотими».

Нічна «бавовна» на Запоріжжі: спалили кадирівців і знищили склад боєприпасів

Але не Токмаком єдиним.

Ветеран ЗСУ, автор каналу “Жмурінформбюро” Кирило Недря назвав ще декілька точок на Запоріжжі, де прицільним вогнем української артилерії були знищені військові об’єкти загарбників.

Зокрема, “бавовна” вчергове сталась у районі Пологів. Під Більмаком підтвердили ураження складу з боєкомплектом ворога. А у полях під Гуляйполем “накрили” живу силу противника.

Нічна «бавовна» на Запоріжжі: спалили кадирівців і знищили склад боєприпасів

Окупанти на Запоріжжі несуть великі втрати убитими, а для того, щоб рятувати поранених, давно не вистачає лікарень. Тому загарбники вже облаштовують шпиталі на базах відпочинку. Про таке повідомляє у ранковому зведенні 23 грудня Генштаб ЗСУ.

За даними оперативного зведення Генштабу ЗСУ станом на 6:00 23 грудня, у зв’язку зі значними втратами окупанти встановили військовий госпіталь на одній з баз відпочинку в Бердянську Запорізької області. Крім того, для розміщення військовослужбовців окупаційних військ використовуються кілька туристичних баз у вказаному населеному пункті.

На Запоріжжі росіяни перетворюють бази відпочинку на шпиталі – війна в Україні 23 грудня, ситуація на фронті

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×