Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3494
3494

Голова Запорізької ОВА розповів про ситуацію на ЗАЕС після обстрілів

Голова Запорізької ОВА розповів про ситуацію на ЗАЕС після обстрілів

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух розповів про ситуацію на ЗАЕС після обстрілів. Інформацію він надав в ефірі Національного телемарафону, передає Nikopolnews, посилаючись на ФАКТИ.

За словами Старуха, після російських обстрілів Запорізької АЕС радіаційний фон перебуває у межах норми, а ядерна частина станції наразі неушкоджена. Проте ситуація загрозлива.

Ситуація вимагає реальної реакції, а не висловлення стурбованості від міжнародних організацій, які за це відповідають, – зазначив начальник ОВА.

Старух розповів, що ситуація на Запорізькому напрямку залишається напруженою, особливо це стосується міста Енергодар.

Так, в результаті останніх подій та обстрілів, які окупанти скоїли на території АЕС, загроза постає перед усім світом. При цьому, міжнародні організації, які мають врегульовувати ці питання, наразі демонструють бездіяльність, що може мати критичні глобальні наслідки.

Він нагадав, що 5 березня росіяни вперше обстріляли енергоблок № 3, а 6 серпня від мережі відключили енергоблок № 4, оскільки відбулося часткове руйнування інфраструктури на АЕС

Водночас усі фахівці продовжують працювати на своїх місцях: рятівники відновлюють роботу ліній електропостачання та локалізують низку проблем, а оператори намагаються стабілізувати роботу станції.

Голова Запорізької ОВА розповів, чому росіянам вдалося так швидко захопити Енергодар і ще 60% області

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×