Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3787
3787

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Днями у мережі з’явився запис із застілля, на якому жителі окупованої території Запорізької області освідчувалися у любові Путіну, співають гімн країни-агресорки і слухають російські пісні. Мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі? В цьому розбиралася команда evocation.info, передає Nikopolnews.

Але спочатку про саме відео. На ньому місцеві зрадники з розмахом відзначили річницю анексії регіону російською федерацією. Примітно, що тости за “возз’єднання з великою росією” та “процвітання” виголошували жахливим суржиком. А танці ж посіпаки окупантів влаштували під українські пісні під російським триколором. Також у кадр потрапив розвішений на стіні прапор з надписом “ЛДПР”.

Відео з тимчасово окупованого міста опублікував офіцер Генерального штабу Збройних сил України Анатолій Штефан. Воно швидко стало вірусним.

Українською закликають за Росію. Під українські пісні. Мразота, і вирок потрібно тільки один їм робити, – зазначив Штефан

Уривок скандального відео з Водяного

Хто ці люди і чому так радіють окупації? Ось що розповідає команда ‘evocation.info’, якій вдалося ідентифікувати більшість учасників застілля.

Як виявилося, це переважно маргінальні жителі села, які давно знайомі між собою та вже не перший рік пропагують “російський світ”.

Ще до окупації вони любили носити колорадські стрічки та розмахувати радянськими прапорами. А також не соромилися їздити до вже окупованого росією Криму. Тому логічно, що після повномасштабного вторгнення ці зрадники радісно зустріли окупантів у Запорізькій області.

Пропонуємо ближче познайомитися з цими колаборантами та запам’ятати їхні особи: адже після звільнення окупованих територій їхнє місце за ґратами, а не на вільній українській землі.

Мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Володимир Маляренко

Владимир Маляренко

Починається відео  з тосту Володимира Маляренка – фейкового депутата Кам’янко-Дніпровського району. Він сказав промову за “річницю возз’єднання великої росії із Запорізькою областю” і запропонував послухати гімн рашистів.

Потім під оплески зали Маляренко повідомив про майбутню поїздку до Москви для зустрічі з керівництвом партії. До окупації 51-річний уродженець Водяного працював у воєнізованій охороні на Запорізькій АЕС. Зараз же називає себе ‘домогосподар’. Ще один цікавий факт про Маляренка: у 2009 році його було засуджено за напад на правоохоронця.

Тетяна Концур

Татьяна Концур

Під час гуляння слово також взяла 48-річна Тетяна Концур. До окупації вона була державним чиновником, працювала у відділі освіти Кам’янко-Дніпровської райдержадміністрації.

Тепер вона, як і Маляренко, — домогосподарка. На відео Концур каже:

“Я дуже рада, що нарешті ми у складі росії. Що ми житимемо у нормальному, адекватному суспільстві”.

Тетяна та її чоловік Михайло Концур давно не приховують своїх проросійських поглядів. Вони розповсюджували рашистську пропаганду задовго до повномасштабного вторгнення. Варто лише поглянути на соцмережі колаборантів.

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Гарцювали під триколором під українські пісні: мешканці Водяного зі скандального відео – хто вони такі?

Знімок екрана 2023 10 18 172642 1024x554

photo 2023 10 18 16 36 55 1

На гулянні також був присутній 29-річний син зрадників — Михайло. Він вивчився на рятувальника у Харкові, де присягнув у вірності українському народу. Але сім’я Концур не знає, що таке віданість Батьківщині. Вона знає лише, як бути паразитами та пристосуванцями. За це окупанти подарували молодшому Михайлу Концуру фейкову посаду заступника начальника служби надзвичайних ситуацій Кам’янки-Дніпровської.

Тетяна Черниш

Татьяна Черныш признается в любви Путину

Ще одна ідентифікована колаборантка – Тетяна Черниш. На відео вона заявляє:

“Ми не піддалися ось цій “бендерівській” пропаганді. Слава богу, що ми залишилися при пам’яті. Зберегли свою віру”. А після того, як Володимир Маляренко анонсує поїздку до Москви, додає із відчутним українським акцентом: “Передавай Володимиру Володимировичу привіт від нас. Ми його ‘любим, абажаєм’.

Тетяна Черниш була на гулянні разом зі своїм чоловіком Юрієм. Обидва вже давно є затятими прихильниками ‘російського світу’. Ще до окупації села вони любили фотографуватися із радянською символікою, а також їздили до Криму після 2014 року.

Татьяна Черныш

Олександр Узяков

Александр Узяков поднимает рюмку за российских оккупантов

‘Давайте вип’ємо за наших захисників, які схиляють голови на лінії фронту’, – із чаркою горілки в руці заявив 62-річний мешканець Водяного Олександр Узяков. Очевидно, що він мав на увазі не українських військових.

Колаборант прийшов на застілля не сам, а у супроводі дружини Надії Узякової, двох дочок та їхніх чоловіків. Примітно, що Узяков та його дружина родом з Оренбурзької області росії. Там народилися і їхні дочки. Як їх занесло в Україну — невідомо. Але замість того, щоб поважати правила країни, яка їм надала притулок, вони вирішили пускати тут отруту “російського світу”.

Сім’я Узякових була на застілля колаборантів у повному складі.

Семья Узяковых была на застолье коллаборантов в полном составе

Наталія Концур

Наталья Концур

Ще одна зрадниця – Наталія Концур. На відео вона зізнається, що останнім часом проживала у Москві і повернулася до Водяного лише після його окупації села рашистами.

‘Коли я працювала в Москві, я просто була впевнена, що колись ми будемо росією’, – зізнається колаборантка

Проживаючи у Водяному, Наталія Концур тривалий час була без роботи та мала серйозні проблеми із кредитами. А ще, незважаючи на свою відданість ‘російському світу’, вона не гидувала відвідувати ‘ворожу’ Америку.

концур америка 2

концур америка

Світлана Сущенко

Светлана Сущенко

Кульмінацією вечора стала пісня ‘День пабєди’ у виконанні 59-річної Світлани Сущенко. Раніше колаборантка очолювала будинок культури у Водяному та часто брала участь в урочистостях з нагоди державних свят. Але Сущенко так і не усвідомила цінність своєї держави і зрадила її за першої нагоди.

Нижче розслідувачі наводять короткі дані про всіх учасників застілля, яких їм вдалося встановити. Незабаром обіцяють опублікувати докладн і досьє на “найяскравіших” з них.

Нікому не вдасться уникнути покарання! – кажуть вони

Список колаборантів з Водяного

  • Маляренко Володимир Іванович, 10.01.1972
  • Маляренко Сергій Іванович, 03.06.1961
  • Концур Михайло Сергійович, 04.04.1969 (OK)
  • Концур Тетяна Миколаївна, 22.12.1974 (OK)
  • Концур Михайло Михайлович, 17.06.1994 (OK)
  • Концур (Теплих) Наталія Олександрівна, 26.05.1965 (VK, OK)
  • Концур Олександр Миколайович, 16.10.1973 (OK)
  • Концур Людмила Миколаївна, 29.03.1976 (OK)
  • Жовнаренко Віктор Миколайович, 10.10.1972 (OK1, OK2)
  • Шебзухів Азамат, 18.09.1976 (OK)
  • Шебзухова (Гончарова) Валентина Володимирівна, 26.06.1987 (VK)
  • Шайдецький Віталій Віталійович, 18.04.1983 (VK, OK1, OK2)
  • Шайдецький Ігор Віталійович, 29.01.1979 (VK, OK)
  • Шайдецька (Оверко) Тетяна Григорівна, 08.08.1985 (VK)
  • Узяков Олександр Григорович, 25.08.1961 (OK)
  • Узякова (Соловйова) Надія Василівна, 19.07.1962 (OK)
  • Чорна (Узякова) Ірина Олександрівна, 20.12.1987 (VK, OK)
  • Чорний Валерій Олексійович, 23.11.1977
  • Покалюк (Узякова) Світлана Олександрівна, 05.03.1984 (OK)
  • Покалюк Андрій Андрійович, 03.09.1981 (OK)
  • Сущенко (Заприводу) Світлана Володимирівна, 11.11.1963 (OK)
  • Нечипоренко (Середкіна) Лариса Вікторівна, 27.01.1974 (OK)
  • Черниш Юрій Олександрович, 30.05.1979 (OK)
  • Черниш (Гажемон) Тетяна Юріївна, 01.04.1979 (OK)
  • Єлізарова Аліна Миколаївна, 04.02.1976 (OK)
  • Єлізаров Олег Анатолійович, 15.06.1972

Якщо у вас є додаткова інформація про згаданих учасників застілля або ж ви дізналися когось ще – надсилайте дані на правах анонімності в бот – @evocationinfobot.

Ще новини Енергодара і району: В Енергодарі колишні поліцейські переховуються в квартирах мешканців, що виїхали – мер

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×