Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3422
3422

«Я попереджав, що почнеться пекло, але найсолодше попереду» – окупантів «підсмажують» на березі Енергодара

«Я попереджав, що почнеться пекло, але найсолодше попереду» - окупантів «підсмажують» на березі Енергодара

Про ситуацію на березі Енергодара і в самому місті розповідає моніторинговий Телеграм-канал Непосредственно Gachi, передає Nikopolnews.

Ситуація на станції не змінюється на краще, а навпаки погіршується. Мало того, що там з вересня була військова база з купою техніки, так ще й зараз завезли нових солдатів і техніку. Встановили багато КПП і «трясуть» усіх – навіть співробітників росатому.

Також жорстокі перевірки тривають в Енергодарі, селах і селищах навколо нього. Почали перевіряти вже і своїх – тобто представників окупаційної влади і тих, хто її підтримує.

Крім того, посіпакам окупантів затримують зарплату. Також є затримки пенсій, дитячих виплат тощо.

За словами автора повідомлення, сьогодні на березі Енергодара були ліквідовані такі одиниці техніки, як САУ «Гіацинт-Б» з БК і гаубиця «Д-30», причому практично в один момент у двох різних сторонах від Енергодара.

Після чого, так сказати, закріпити пройдений матеріал, Єноти пройшлися по головах противника і нашим малим-ударником. Раніше, я попереджав, що почнеться пекло після отримання нами «малюка». Але все найсолодше попереду, – обіцяє Непосредственно Gachi

Окупантам на березі Енергодара стало непереливки

 окупантів «підсмажують» на березі Енергодара

Інші новини Енергодара і околиць

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×