Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11884
11884

«Керівництво» ЗАЕС намагається втекти зі станції, а головний зрадник вже чкурнув

«Керівництво» ЗАЕС намагається втекти зі станції, а головний зрадник вже чкурнув

Так зване «керівництво» ЗАЕС намагається втекти зі станції і Енергодара. Екстрено проситься у відпустки. Про це повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Нинішні так звані керманичі Запорізької АЕС виявляють бажання масово «відпочити» поближче до Керченської протоки, відпрошуючись у росіян нібито у відпустки. Щоправда, через критичний брак персоналу «керівникам» середньої ланки згоди на це не дають. А от головний колаборант станції, юрій чернічук, з 1-го травня вже чкурнув з Енергодара до Криму, – розповідають в Енергоатомі

«Керівництво» ЗАЕС намагається втекти зі станції, а головний зрадник вже чкурнув

«Керівництво» ЗАЕС намагається втекти зі станції через контрнаступ

У компанії додають, що зрадники підшукують собі шляхи для евакуації, адже розуміють, що ЗСУ вже близько, отже часу на втечу залишилося зовсім небагато. Звідси й гарячка. Та найсмішніше – колаборанти ще й намагаються знайти собі «заміну», підбурюючи атомників ЗАЕС, щоб вони погодилися виконувати їхні обов’язки.

Тобто запроданці, котрі зрадили Україну і мають нести відповідальність за всією суворістю закону, рятуючи себе, намагаються зламати життя, ще й патріотам.

Вкотре закликаємо мужніх працівників Запорізької станції й надалі не підписувати жодних контрактів з ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора та не руйнувати власне майбутнє. Україна з вами. Енергоатом з вами. Разом – до Перемоги! – кажуть в Енергоатомі

Ще новини ЗАЕС: Окупанти на ЗАЕС ймовірно готуються блокувати персонал на станції: завезли продукти і воду

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×