Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
743
743

Що може вплинути на роботу систем безпеки Запорізької АЕС – розповіли у МАГАТЕ

6ainwyg

Що може вплинути на роботу систем безпеки Запорізької АЕС, розповів голова МАГАТЕ Рафаель Гроссі. Про це пише «Радіо свобода», передає Nikopolnews.

Міжнародна агенція з атомної енергії продовжуватиме приділяти «пильну увагу» діяльності з технічного обслуговування на Запорізькій АЕС, оскільки це залишається «джерелом занепокоєння».

«Зменшена кількість обслуговуючого персоналу на заводі та обмежена доступність усіх необхідних запасних частин потенційно можуть вплинути на роботу систем безпеки. Важливо, щоб було виконано все необхідне технічне обслуговування», сказав Гроссі під час 13-ї ротації місії міжнародної агенції з атомної енергії на окупованій російськими військами Запорізькій АЕС

Що може вплинути на роботу систем безпеки Запорізької АЕС

1591st BOG Press Briefing (01613775) (51463245212)

Він додав, що експерти МАГАТЕ продовжують збирати інформацію про статус і стан персоналу, а також про підготовку та ліцензування працівників на станції.

Нагадаємо, армія рф захопила Запорізьку АЕС у березні 2022 року, після масштабного вторгнення в Україну. МАГАТЕ відрядила моніторингову місію на станцію у вересні 2022 року.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×