Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
999
999

На ЗАЕС стався частковий блекаут – Енергоатом

На ЗАЕС стався

На ЗАЕС стався частковий блекаут. Про це повідомили в Енергоатомі, передає Nikopolnews.

«Некомпетентні дії рашистів призвели до часткового блекауту на Запорізькій АЕС 14 листопада 2023 року через некомпетентність російських загарбників та працівників Росатома стався частковий блекаут», йдеться у повідомленні.

Через дії окупантів відбулося знеструмлення на шостому енергоблоці ЗАЕС. В результаті чого були запущені дизель-генератори і системи безпеки, які відпрацювали 90 хвилин.

На ЗАЕС стався частковий блекаут

original

«У цей час окупаційне керівництво станції з’ясовувало причини знеструмлення та вирішувало, що робили з наслідками, до яких призвели своїми некомпетентними діями. Ці дані підтверджуються інформацією інспекторів МАГАТЕ, які перебувають на майданчику тимчасово окупованої атомної станції», розповіли фахівці

Там також зазначили, що через непрофесійність російських окупантів на Запорізькій АЕС постійно відбувається деградація основного обладнання та збільшується небезпечність його відмов.

«Перебування рашистів на найбільшому атомному об’єкті Європи загрожує ядерною та радіаційною безпекою», наголосили в Енергоатомі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×