Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1095
1095

Мабуть, найбільший тиск за весь час окупації: Дмитро Орлов про ситуації в Енергодарі та на ЗАЕС

в Енергодарі

Міський голова Дмитро Орлов розповів про ситуацію в Енергодарі та на ЗАЕС в ефірі 5-го каналу. Повідомляє Nikopolnews.

«Окупанти продовжують тиск на місцеве населення. Понад місяць йде примусова паспортизація енергодарців. Окупанти ходять по  квартирах. Зламують квартири, які закриті. Опечатують квартири, в яких не відкривають двері. Таким чином окупанти примушують мешканців брати паспорти», – говорить Дмитро Орлов.

За його словами, в місті є світло і вода. Підрив Каховської ГЕС та обміління Каховського водосховища не вплинуло на водозабезпечення Енергодара.

«Щодо ЗАЕС, то тиск з боку окупантів теж посилюється. Серйозних переміщень окупаційних військ або техніки з промислового майданчика та об’єктів, які знаходяться поблизу жителі та працівники станції не бачать. Зараз більше присутність кадирівських військ на території станції. Тиск на місцеве населення і працівники атомної станції досить суттєвий. Мабуть, найбільший за весь час окупації», – сказав Дмитро Орлов.

За словами міського голови Дмитра Орлова, в Енергодарі немає великого скупчення окупаційних військ. Техніка знаходиться на промисловому майданчику, в санітарно-захисній зоні, а також в навколишніх селах та посадках.

Більш детально дивіться на відео.

Міський голова Дмитро Орлов розповів про ситуацію в Енергодарі: відео

Ситуація на ЗАЕС І Що відбувається у тимчасово окупованому Енергодарі?Ситуація на ЗАЕС І Що відбувається у тимчасово окупованому Енергодарі?
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×