Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1145
1145

Військовослужбовці з Енергодара можуть отримати грошову допомогу

Військовослужбовці з Енергодара

Військовослужбовці з Енергодара можуть отримати грошову допомогу у розмірі розміром 50 тисяч гривень. Повідомив міський голова Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

«Указом Президента України від 7 квітня 2023 року №197/2023 було відкрито Енергодарську міську військову адміністрацію Василівського району Запорізької області. Завдяки цьому стало можливо затвердити зміни до бюджету міста на поточний рік. відповідно, до Комплексної програми підтримки учасників АТО, ООС, сил оборони та членів їх сімей – мешканців Енергодара на 2021-2023 роки», йдеться у повідомленні.

Ухвалені зміни стосуються затвердження Порядку надання розової матеріальної допомоги особам, які проходять військову службу в Збройних Силах України та Національній гвардії України за контрактом або які були призвані на військову службу під час мобілізації на період дії військового стану. На реалізацію цієї програми у міському бюджеті передбачено 25 мільйонів гривень.

Військовослужбовці з Енергодара можуть отримати грошову допомогу

Право на надання матеріальної допомоги особам, які проходять військову службу в ЗСУ та Нацгвардії України та мають місце реєстрації проживання в Енергодарі. При цьому разова матеріальна допомога надається без врахування сукупного доходу заявника та не потребує подання фінансового звіту про її використання.

Для оформлення розової матеріальної допомоги заявник подає:

  • Заяву на ім’я начальника Управління праці та соціального захисту населення Мариненка А.П. (зразок заяви);
  • Копію паспорта або ID-картки та додатку до неї, або тимчасової довідки, що його замінює;
  • Копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або відмітки про його випуск;
  • Копію військового квитка або посвідчення офіцера, у разі їх реєстрації/зіпсування – інший документ, що підтверджує належність до даної категорії;
  • Копію документа з банку про відкриття особистого рахунку IBAN, на який буде зарахована допомога.
  • Дату звернення за розвитком матеріальної частини шляхом подання заяви разом із необхідними документами.

Військовослужбовці з Енергодара

Заява з необхідними документами надається в паперовій формі до Центру допомоги евакуйованим громадянам м. Енергодара (10-й корпус ЗНУ, навпроти вулиці Незалежної України, 13, м. Запоріжжя) або в сканованій формі на електронну адресу: 2328_uszn@ukr.net .

Важливо! Разова матеріальна допомога призначається за місяць звернення за її призначенням у розмірі 50 тис. грн та виплачується за наявність фінансування.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×