Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
256
256

СБУ повідомила про підозру керівнику окупаційної залізниці в Енергодарі

В Енергодарі

СБУ повідомила про підозру керівнику окупаційної залізниці в Енергодарі. Про це повідомили на сайті Запорізької ОВА, передає Nikopolnews.

 «Зловмисником виявився мешканець Енергодару, який до повномасштабного вторгнення рф працював виконуючим обов’язки директора Енергодарської філії ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту», – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, під час тимчасової окупації міста він перейшов на бік ворога і добровільно погодився на співпрацю з окупантами. Його призначили керівником так званого «ООО «Энергодарское предприятие промышленного железнодорожного транспорта» з місцем реєстрації у Краснодарському краї.

СБУ повідомила про підозру керівнику окупаційної залізниці в Енергодарі

В Енергодарі

«На цій «посаді» він сприяв налагодженню залізничного сполучення з країною-агресором для безперешкодного перекидання російських військ на південний фронт. Для цього він передав представникам держави-агресора матеріальні ресурси підприємства, серед яких:- тягові рухомі склади;- вагонний парк;- техніка для ремонту колій- автотракторна техніка та інше рухоме та нерухоме майно», – пишуть на сайті ЗОВА.

Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Зараз підозрюваний переховується на тимчасово окупованій території. Але співробітники СБУ встановили місця його перебування та вживають заходи для притягнення його до відповідальності. Триває досудове розслідування.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×