Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
731
731

У росії оголосили в розшук «свого мера» Енергодара – ЗМІ

У росії оголосили в розшук «свого мера» Енергодара - ЗМІ

У росії оголосили в розшук Олександра Молокова (Волгу), якого самі ж росіяни всадили до крісла «мера» захопленого Енергодара. А тепер хочуть посадити до в’язниці. Днями Nikopolnews повідомляв, що Волгу усунули від керівництва містом, а його крісло зайняла місцева колаборантка, яка раніше пройшла до міськради Енергодара від партії «Слуга народу».

І ось, з’явилася інформація, що Молоков, який, до речі, заявляв, що у нього все добре і він чекає на підвищення, оголосили у розшук. Про це пише Телеграм-канал Енергодар.

У росії оголосили в розшук «свого мера» Енергодара - ЗМІ

Колишнього фейкового недоочільника Енергодару олександра волгу (молокова) оголосили в розшук на росії. Такому собі любителю рускомир’я інкримінують зловживання службовими повноваженнями. Простіше кажучи, волга крав стільки, скільки міг (як, власне, і всі рашисти та їхні посіпаки). А тепер хазяї в рф взялися за чистку. Ще один наочний приклад того, що, по-перше, всі окупанти та їхні поплічники – крадії та брехуни. А по-друге, сама ж росія більшу частину з них і прибере, – пише автор повідомлення.

Зазначимо, що раніше Молоков вже притягувався до відповідальності за подібні злочини. Його звинувачували у тому, що, у 2014-2015 р.р. займаючи посаду начальника одного з управлінь адміністрації Алушти в окупованому Криму, «нагрів» місто на 60 мільйонів рублів і отримав хабарів на півмільйона. Інформація про це є у відкритому доступі.

В Енергодарі «лихоманка» — окупанти усунули «мера»

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×