Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3652
3652

В Енергодарі «лихоманка» – окупанти усунули «мера»

В Енергодарі «лихоманка» - окупанти усунули «мера»

Деякі російські пропагандистські канали повідомляють, що в Енергодарі зі своєї посади звільнено так званого «мера» Олександра Молокова (Волгу). Про це нібито заявив так званий «очільник адміністрації» Запорізької області. Офіційний міський голова Енергодара Дмитро Орлов прокоментував події у захопленому місті. За його словами, в тимчасово окупованому Енергодарі не вщухає лихоманка, передає Nikopolnews.

Дуже показово, що добряче лихоманить самих окупантів. І вже доволі давно. Впевнене просування Збройних сил України у звільненні українських територій та загалом плачевне положення недоармії рф дається взнаки, – написав Орлов пізно увечері 19 листопада.

Він розповів, що за інформацією деяких пропагандистських каналів рф, «очільник адміністрації» Енергодара олександр молоков на прізвисько волга вже пакує валізи, бо відсторонений від «займаної посади».

Власне, воно і не дивно. Не сьогодні так завтра це сталося б неминуче. Який це вже по рахунку «мер» за 8 місяців? Третій чи четвертий? Як відкрив шевчик цю Скриньку Пандори, так вона і не зачиняється для злодіїв, зрадників, дрібних та великих аферистів на кшталт молокова, – прокоментував інформацію Орлов.

Він додав, що за повідомленнями з Енергодара,  деякі колаборанти, які продались за рублі та зрадили свою країну, вже залишили місто та виїхали у напрямку Криму.

Ще певна кількість осіб шукає можливість це зробити, але так, щоб встигнути тихенько втекти доти, доки не оговтаються їхні рабовласники-окупанти.

Бо ж саме руками колаборантів вони коять частину злочинів в місті, і поки що не готові втрачати ці «руки». А те, що у колаборантів скоро, цілком можливо, полетять якщо не голови, так точно вони сядуть за грати, це рашистів не хвилює. Свої б голови утримати на плечах, написав Дмитро Орлов.

‘Я у відпустці. Розглядаю пропозицію про вищу посаду. Рішення не ухвалено. Люблю місто та людей Енергодара. Але якщо скажуть, що я потрібен на іншому фронті, то я прийму будь-який наказ вищого керівництва’, – прокоментував інформацію про звільнення псевдомер Енергодара Молоков.

В Енергодарі «лихоманка» - окупанти усунули «мера»

Долучитися до обговорення

«Це варвари! Я хочу, щоб наші вигнали їх» – на Херсонщині родина з дітьми підірвалася на ворожій міні

 

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×