Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9386
9386

ЗСУ «видають перепустки» окупантам на березі Енергодара, а МАГАТЕ пиячить з росіянами

ЗСУ «видають перепустки» окупантам на березі Енергодара, а МАГАТЕ пиячить з росіянами

Українські захисники розповіли, що відбувається на березі Енергодара і у самому місті, передає Nikopolnews.

Згідно з оприлюдненою інформацією, соціально-комунальна ситуація в Енергодарі складна. Про це ми вже повідомляли раніше.

Безліч будинків досі без опалення через брак котлів, які окупанти завезли до Енергодара. При цьому блоки АЕС стоять.

Окрім котлів росіяни також везуть до міста медиків. Але місцевим мешканцям від цього користі мало, адже російські лікарі зайняті переважно своїми вояками. Цивільних приймають «зі скрипом».

Співробітників ЗАЕС, які підписали угоди з «Росатомом», селять до квартир і будинків енергодарців, які виїхали. Також з метою розселення колаборантів виганяють мешканців з їх житла.

Прибрали з обігу гривню, ввели рублі.

Тимчасово, звичайно, тому що Енергодар був і буде Україною, про нього ніхто не забув, і з кожним днем перемога стає все ближчою, – кажуть захисники.

За словами українських оборонців нова ротація МАГАТЕ «дупля не відбиває». Пиячить з росіянами у місцевій забігайлівці.

В Енергодарі зараз процвітає кримінал. Багато вбивств, крадіжок, розкриваються квартири, гаражі без дозволу власників.

ЗСУ «видають перепустки» окупантам на березі Енергодара

ЗСУ не сидять, склавши руки, і не дають загарбникам можливості спокійно жити на окупованій території.

За словами захисників, нещодавно росіяни запровадили на окупованій території Запорізької області пропуски. Для чого – незрозуміло. Мабуть, для того, аби ускладнити життя місцевим. Причому навіть не спромоглися зробити опорний пункт видачі в Енергодарі, люди повинні їхати Бог знає знає куди за цими папірцями, пройти дев’ять кіл пекла, щоб дістатися цих пунктів видачі.

Було 4 пункти видачі, стало три. ЗСУ постаралися, видали свої перепустки прямо в комендатурі Василівки, з рештою так само проблема вирішувана… Немає комендатури – немає проблем… – кажуть українські оборонці.

Завдяки допомозі місцевих патріотів, партизани і військові тепер знають координати ворожих блокпостів. І робота по ним вже почалася.

Трохи подумавши, вирішили «пошугати» росіян на березі Енергодара. Як ви бачили, успішно, бігли так що п’яти виблискували. Микалися по дворах, по селах, до хат забігали від переляку. А це ще не кінець, далі буде серйозніше, розминка – вона така, – розповідають українські захисники.

Вони просять героїчних мешканців берега Енергодара ще трохи потерпіти, не впадати у відчай. Зрозуміло, що всі втомилися, але треба почекати. І обов’язково берегти себе та своїх близьких.

ЗСУ «видають перепустки» окупантам на березі Енергодара, а МАГАТЕ пиячить з росіянами ЗСУ «видають перепустки» окупантам на березі Енергодара, а МАГАТЕ пиячить з росіянами ЗСУ «видають перепустки» окупантам на березі Енергодара, а МАГАТЕ пиячить з росіянами

Глава “Енергоатому” не виключає військовий сценарій звільнення ЗАЕС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×