Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
12819
12819

Що відбувається на березі Енергодара: «Противник наляканий, але розслаблятися рано»

Про ситуацію на березі Енергодара: «Противник наляканий, але розслаблятися рано»

Інформація про ситуацію на березі Енергодара з’явилася у моніторинговому Телеграм-каналі Непосредственно Gachi 7 березня, передає Nikopolnews.

Як ми вже повідомляли раніше, посилаючись на Енергоатом, на станції почалися обговорення, що можна стягнути, які предмети підлягають перевезенню для подальшого відходу зі станції.

У будівлі УТЦ були вантажівки. Що звідти тягли – не маю уявлення, складали списки предметів для подальшого перевезення, – пише Непосредственно Gachi

Репресії проти працівників станції продовжуються.

Нищення окупантів на березі Енергодара

Що відбувається на березі Енергодара: «Противник наляканий, але розслаблятися рано»

Ця робота на березі Енергодара, за словами Непосредственно Gachi, відновилася відносно недавно. щодня зносяться склади БК, місця дислокації противника, системи РЕБ та ППО противника завдяки допомозі небайдужих громадян, які донатять.

Почалося це рівно з того моменту, коли ми отримали нові іграшки, ударник і літачок наш. Працюємо дронами, скидаємо різні подарунки. Нарешті змогли нормально коригувати нашу арту для відпрацювань берега Енергодара, частину роботи я вам показую, частину навіть мені не показують, – каже Непосредственно Gachi.

Він додає, що інтенсивність обстрілів берега Дніпра впала, бувають напади: вийдуть кілька разів пальнуть і в стійло.

Це тимчасово. Зараз прибираємо потихеньку їхню арту, щоб забули, що це взагалі таке. Її звичайно багато, але маленькими кроками працюємо над її утилізацією, – запевняє автор повідомлення

Він розповідає також, що противник наляканий на березі Енергодара і він не знає, чого далі чекати.

Адже вони ж воюють з нами, щодня обстрілювали наш берег 50+ снарядами, а користі немає чомусь. Наша арта працює, а страждають чомусь мирні. Не раз уже я казав, що ці шавки воюють не з нами, а з мирним населенням. Поки вони це роблять, ми вдосконалюємося і стаємо сильнішими завдяки вам, це, в принципі, видно за відпрацюваннями в останні кілька тижнів, – пише Непосредственно Gachі

За його словами, було прибрано частину мобільних блокпостів на березі Енергодару (саме місто та його околиць). З чим це пов’язано, невідомо. Може злякалися подарунків і вирішили не “виповзати” відкрито.

Але це нічого. Ми вже вигадали дещо. Якщо Магомед не йде до гори, то гора йде до Магомеда. Розслаблятись рано. Поки на березі Енергодару є окупант – гарантій того, що обстрілів не буде, просто немає. Забираємо сміття, рухаємось до перемоги. Слава Україні! Герою слава! Героям слава! Слава ЗСУ! – резюмує автор.

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×