Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4151
4151

На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу – Енергоатом (фото)

На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу – Енергоатом (фото)

На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу та позначають обладнання, яке можна вкрасти зі станції, повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Особливу увагу загарбників, повідомляють енергодарці, привернув Центр підготовки ремонтного та керівного персоналу ДП «НАЕК «Енергоатом», створений на базі навчально-тренувального центру Запорізької АЕС. Це унікальний об’єкт, де атомники з багатьох країн світу на повномасштабних моделях обладнання й устаткування отримують рідкісні практичні навички, необхідні для їх експлуатації та ремонту на атомних електростанціях.

На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу – Енергоатом (фото)

Значні кошти у створення Центру свого часу інвестував не тільки Енергоатом (500 млн грн), а й Європейський Союз (майже 13 млн євро). Оглядаючи будівлю НТЦ, рашисти, які приїхали на ЗАЕС як «фахівці атомної галузі», складали списки обладнання, яке «треба демонтувати» (читайте – вкрасти) з атомної станції у разі відступу.

На ЗАЕС російські окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу: фото

На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу – Енергоатом (фото) На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу – Енергоатом (фото) На ЗАЕС окупанти прораховують ймовірні сценарії відходу – Енергоатом (фото)

Ще новини Енергодара і ЗАЕС:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×