Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1500
1500

«Навіть один постріл може спровокувати пожежу» – що відбувається на окупованій ЗАЕС

«Навіть один постріл може спровокувати пожежу» - що відбувається на окупованій ЗАЕС

На окупованій ЗАЕС загарбники порушують норми пожежної безпеки, щодня наражаючи людство на небезпеку, повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

російські окупанти вочевидь взагалі не розуміють, що перебувають на найбільшому атомному об’єкті Європи і будь-який необережний рух може спричинити непередбачувані наслідки, – кажуть в Енергоатомі.

Засівши у машзалі, загарбники розмістили там військову техніку та зброю, і навіть один постріл може спровокувати пожежу, адже там є легкозаймисті речовини. Ба більше, рашисти давно унеможливили проїзд пожежної техніки в машинний зал. Тож у разі бодай якого загоряння рятувальники просто не матимуть змоги виконувати свою роботу.

Крім того, через постійний страх окупанти заселились у приміщення електроцехів, де самовільно встановили замки, що теж заборонено за правилами пожежної безпеки…

Але рашисти вже давно довели, що їм начхати на безпеку Запорізької АЕС, а тим паче її українського персоналу, який попри все продовжує забезпечувати її роботу, – резюмує Енергоатом

Ще новини ЗАЕС:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×