Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2157
2157

На ЗАЕС персоналу заборонили повертати голову і спілкуватися між собою – «Енергоатом»

На ЗАЕС персоналу заборонили повертати голову і спілкуватися між собою – «Енергоатом»

На ЗАЕС персоналу заборонили навіть спілкуватися між собою. Про це повідомляє 16 травня «Енергоатом», передає Nikopolnews. Окупанти посилили контроль над атомниками.

На тимчасово окупованій Запорізькій атомній електростанції правила роботи і перебування на об’єкті чи не щодня стають для працівників дедалі жорсткішими.

Після нещодавно введеної заборони користуватися навіть кнопковими телефонами на майданчику ЗАЕС російські терористи виходять на новий рівень абсурду – вводять для персоналу ще більш безглузді обмеження.

В «Енергоатомі» нагадали, що нині на ЗАЕС залишається працювати близько 2,5 тис. атомників. Проте ледь не найголовнішим підрозділом на атомній станції тепер стала служба охорони: саме озброєні «охоронці» зараз вирішують, як їй функціонувати. Перед робочою зміною вони уважно та ретельно перевіряють атомників на вході, дозволяючи їм проходити на робочі місця виключно естакадою.

На ЗАЕС персоналу заборонили навіть повертати голову

Під суворим табу і будь-які переміщення територією ЗАЕС, окрім тих, які місцеві поліцаї чітко визначили. Виходити не те що за межі станції, а й просто на вулицю – суворо заборонено. Перебуваючи на роботі, працівники тепер мають право дивитися лише прямо перед собою. Бо повертати голову, та навіть просто глянути вбік, – суворо заборонено.

Причина нових заборон, що неабияк ускладнюють робочу комунікацію між працівниками ЗАЕС, проста: рашисти намагаються замаскувати власні вогневі позиції та велику кількість військової техніки на території станції. Найбільшої в Україні та Європі атомної станції! Яку окупанти цинічно перетворили на військовий об’єкт! – йдеться у повідомленні

Ще новини ЗАЕС: Чому на ЗАЕС побільшало російських військових – думка директора «Енергоатому»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×