Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1007
1007

На Запорізькому напрямку ЗСУ знищили 100 окупантів і 4 комплекси С-300

На Запорізькому напрямку ЗСУ знищили 100 окупантів і 4 комплекси С-300

На Запорізькому напрямку ЗСУ знищили 100 окупантів і 4 комплекси С-300. Про успіхи українських військових повідомив у ранковому зведенні 15 жовтня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Збройні сили України отримали уточнену інформацію про втрати ЗС РФ у Запорізькій області в попередні дні. З’ясувалося, що там було ліквідовано ще близько 100 окупантів.

Серед них 25 – новоприбулих, які потрапили під часткову мобілізацію в Росії.

Ці втрати ворог зазнав у районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори та Токмак. Крім того, поблизу Бердянська захисники нашої країни знищили чотири комплекси С-300 російських загарбників.

В місті Токмак Запорізької області лікарні переповнені. За інформацією від місцевих жителів, цивільних в лікарнях не приймають через завантаженість лікарів та відсутність ліжкомісць. Через низьку якість медичної допомоги та відмову командування російських окупаційних військ евакуйовувати тяжко поранених на територію росії, смертність серед них перевищує 50%.

Загалом за 14 жовтня ракетні війська й артилерія ЗСУ завдала ударів по чотирьох пунктах управління противника, 15 районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 12 складах із боєприпасами, одній артилерійській установці та 20 інших важливих цілях.

Українська авіація вдарила по ЗС РФ близько 30 разів. Підтверджено ураження 25 районів зосередження озброєння й військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника.

Підрозділи протиповітряної оборони України збили дев’ять безпілотників окупантів.

Що відбувається на Запорізькому, і зокрема на Енергодарському напрямках – інформація від військових

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×