Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
30120
30120

«Наші хлопці вже укріплюються на Херсонському напрямку» – що відбувається на лінії фронту біля Дніпропетровщини

«Наші хлопці вже укріплюються на Херсонському напрямку» - що відбувається на лінії фронту біля Дніпропетровщини

Про те, що відбувається на лінії фронту біля Дніпропетровщини в Херсонській області, Nikopolnews розповідає, посилаючись на Генштаб ЗСУ, міського голову Зеленодольська Дмитра Невеселого і мешканців Нововоронцовщини, на території якої тривають бойові дії.

Отже, Генштаб у своєму вечірньому зведенні 17 травня повідомляє, що на Південнобузькому напрямку (до якого відносять Криворізький напрямок) окупанти активних бойових дій сьогодні не проводили. Фіксувалися обстріли наших підрозділів з мінометів та ствольної артилерії. Окупанти продовжують інженерні роботи з дообладнання другої лінії оборони залізобетонними конструкціями.

Міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий увечері повідомив, що Зеленодольську громаду сьогодні не обстрілювали. Більше того, українські військові вже вийшли за кордони Дніпропетровщини і укріплюються на Херсонському напрямку, де дуже ефективно працюють по ворогу.

Втім Дмитро Невеселий закликає мешканців, які виїхали з території громади, поки що не повертатися, адже ще є ризик обстрілів.

Коли наші хлопці звільнять деякі населені пункти і цей ризик зменшиться, я обов’язково вам повідомлю, – пообіцяв Дмитро Невеселий.

Що розповідають мешканці Нововоронцовщини?

Тут, на жаль, продовжуються обстріли мирних населених пунктів. Окупанти «звільняють» людей від житла і інфраструктури.

За словами місцевого волонтера Дмитра Бурлая, сьогодні ворог обстріляв село Осокоровку з гелікоптерів. Також постраждало село Трудолюбівка.

Однак це не допомогло ворогу зрушити наші позиції. Такі дії демонструють безсилля загарбників, адже обстріли є хаотичними. В більшості випадків по житловим масивам. Наші захисники впевнено тримають рубіж і сповнені сил, щоб почати вибивати ворога з нашого регіону, – резюмував Дмитро Бурлай.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×