Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
15381
15381

Росіяни розпочали наступ на Запорізькому напрямку – Генштаб

Росіяни розпочали наступ на Запорізькому напрямку – Генштаб

Росіяни ведуть наступ на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє у вечірньому зведенні 20 січня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews. Також противник наступає ще на двох напрямках.

Противник не відмовляється від своїх загарбницьких планів. Веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках, нарощує інтенсивність застосування авіації, – йдеться у повідомленні Генштабу.

На Запорізькому напрямку від танкового, мінометного та артилерійського вогню постраждали Времівка і Новопіль на Донеччині та Ольгівське, Гуляйполе, Чарівне, Новоданилівка,  Кам’янське та Плавні на Запоріжжі.

Росіяни розпочали наступ на Запорізькому напрямку – Генштаб

Скрін з офіційної сторінки Генштабу ЗСУ

Керівництво області раніше зазначало, що останніми днями обстріли населених пунктів на Запоріжжі з боку ворога рекордні. Їх кількість досягає близько 250 за добу.

Противник посилює режимні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Зокрема, у місті Мелітополь оголошено про заборону перетинати блокпости навколо населеного пункту з 1 березня без спеціальних перепусток, які можна отримати у так званій комендатурі тільки після надання своїх персональних даних.

Росіяни ведуть наступ на Запорізькому напрямку – зведення Генштабу

Оперативна інформація станом на 18.00 20.01.2023 щодо російського вторгненняОперативна інформація станом на 18.00 20.01.2023 щодо російського вторгнення

Наступ з Білорусі: аналітики ISW дали несподіваний прогноз

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×