Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1800
1800

Окупанти знову почали обстрілювати Нововоронцовку

Окупанти знову почали обстрілювати Нововоронцовку

Після певного затишшя російські окупанти знову почали обстрілювати Нововоронцовку на Херсонщині. У зв’язку із цим Нововоронцовська селищна військова адміністрація оприлюднила звернення до мешканців, передає Nikopolnews.

Шановні мешканці громади! Особливо звертаємося до жителів Нововоронцовки. Війна знову нагадує, що вона поруч і нікуди не поділася. Якщо якийсь певний час окупанти не тероризували селище, але при тому регулярно нагадували про себе в Осокорівці і навіть у Хрещенівці, було очевидно, що обстріли Нововоронцовки — просто питання часу, – йдеться у повідомленні

Чи довго триватиме таке загострення, ніхто не знає. Мешканці мають самостійно приймати рішення, що робити далі: виїжджати або лишатися, розуміючи що доведеться довгий час жити в умовах війни. Але однозначно – треба себе берегти. Тому в адміністрації нагадали громадянам основні правила поведінки.

Окупанти знову почали обстрілювати Нововоронцовку: основні правила

  • Намагайтеся не наближатися до берегової лінії.
  • Якщо чуєте звук виходу, одразу падати. Для цього є лише три секунди. Після першого пострілу – одразу шукайте укриття.
  • Не залишайте дітей самих. За 3 секунди ви встигнете їх закрити собою.
  • На цьому тижні напередодні та під час свята Дня Незалежності спробуйте побути вдома з родиною, поближче до ваших підвалів.
  • Згадайте, будь ласка, про світломаскування. Деякі про це забули. Уявіть, що ви живете цілодобово під прицілом камери. Насправді, так воно і є.

Окупанти знову почали обстрілювати Нововоронцовку

Також адміністрація повідомила, що соціальні рейсові автобуси від благодійної організації “ADRA” не будуть курсувати 23 та 24 серпня задля дотримання безпекових норм. Про відновлення курсування соціальних рейсів буде повідомлено після свят.

Ще новини Нововоронцовщини: Як живе Нововоронцовська громада без Каховського водосховища і під обстрілами (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×