Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1812
1812

Окупанти на ЗАЕС намагаються переконати персонал, що «росія тут назавжди»

Окупанти на ЗАЕС намагаються переконати персонал, що «росія тут назавжди»

Окупанти на ЗАЕС усіляко намагаються переконати персонал, що «росія тут назавжди», пише місцевий Телеграм-канал «Енергодар», передає Nikopolnews.

Захопивши найбільший в Європі атомний об’єкт, тобто на очах у всього світу просто вкравши в незалежної країни один з найпотужніших та найвартісніших промислових об’єктів, окупанти намагаються в усі можливі та неможливі способи надати своїм діям «легітимності», –  йдеться у повідомленні

Зазначається, що після створення фейкового де-факто російського оператора де-юре української станції, окупанти замінили вивіски та «перетягнули» частину персоналу під нібито юрисдикцію рф. А тепер «створили» ще й первинну псевдопрофспілкову організацію на Запорізькій АЕС, про що бадьоро відрапортували в офіційній російській пресі.

Попри те, що в цю міфічну організацію увійшли лічені працівники, показово ще й інше. Гроші! – пише автор повідомлення

Він пояснює, що бути членом профспілки – означає платити щомісячний внесок. І ці внески – чималі за доволі високих зарплат в атомній галузі – осідатимуть на рахунках фейкового АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» або інших підприємствах росатома. Й окупанти отримають кошти, які вони легко зможуть привласнювати, вчергове обманюючи атомників ЗАЕС, як-от із зарплатами.

Бо рашисти обіцяють золоті гори, а далі настає буденна реальність «рускава міра» – констатує автор повідомлення

Ще новини Енергодара: Росія запустила фейк про ЗАЕС і Україну – про що саме йдеться

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×