Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
786
786

Окупанти привезли на ЗАЕС працівників з 6-ти атомних станцій росії

Окупанти привезли на ЗАЕС працівників з 6-ти атомних станції росії

Окупанти привезли на ЗАЕС працівників з 6-ти атомних станцій росії. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Nikopolnews.

Оскільки українські інженери і технологи, що залишилися на Запорізькій атомній електростанції, відмовляються виконувати злочинні накази окупантів, наприклад, запускати четвертий блок, Росія відправляє на об’єкт власних фахівців. На сьогодні на території об’єкта перебувають представники “Росатома” із шести російських областей.

Так, за інформацією Центру інформаційного спротиву, атомники “наїхали” в Енергодар із Саратовської, Тверської, Курської, Ростовської та Смоленської областей. У цих регіонах діють шість атомних електростанцій, подібних до ЗАЕС.

Окупанти привезли на ЗАЕС працівників з 6-ти атомних станцій росії: мапа

на ЗАЕС

На жаль, це ніяк не полегшує життя тих співробітників ЗАЕС, які залишаються на території рідного підприємства, попри окупацію. Війська противника викрадають їх для проведення “профілактичних бесід” у катівнях, щоб ті погоджувалися брати паспорти Росії.

Також загарбники створили “кишенькову” професійну спілку, до якої примусово повинні приєднатися всі працівники станції, а для вступу необхідно отримати паспорт ворога. Усіх незгодних вивозять і катують.

Ще новини ЗАЕС: ЗАЕС будували шаленими темпами “одержимі” люди – 9 цікавих фактів про створення станції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×