Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4167
4167

Вже навіть окупанти в Енергодарі визнають, що мешканці чекають ЗСУ – Орлов

Вже навіть окупанти в Енергодарі визнають, що мешканці чекають ЗСУ – Орлов

Вже навіть окупанти в Енергодарі визнають, що мешканці чекають ЗСУ. Про таке пише міський голова Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Вже навіть рашисти в  тимчасово окупованому Енергодарі прямо визнають, що багато мешканців міста чекають на повернення українських прапорів та звільнення від окупантів, – йдеться у повідомленні

Дмитро Орлов оприлюднив скріни оголошень у ворожих пабліках, де окупанти і колаборанти закликають «здавати» патріотів.

Вже навіть окупанти в Енергодарі визнають, що мешканці чекають ЗСУ – Орлов

Водночас є і велика небезпека. Бо країна -терорист офіційно «благословляє» на доноси і навіть заохочує їх, влаштувавши анонімне полювання на українців. А отже колаборантам буде де розгулятися, – коментує оголошення міський голова

Він звертається до енергодарців:

Шановні земляки! Будьте зараз особливо обережними в своїх постах та коментарях в соціальних мережах, в спілкуванні на вулицях міста й по телефону.  Наберіться терпіння. Енергодар обовʼязково буде звільнено. І ви знову зможете вільно висловлювати свої думки в демократичній Україні. Так, як це було завжди. Як притаманно вільному українському народові.

Зазначимо, що окрім таких оголошень, функціонує ще й канал в Телеграмі, де окупанти постійно викладають фото і інформацію про тих мешканців Енергодара та інших населених пунктів на лівому березі Каховського водосховища, які відмовляються співпрацювати з ворогом і чекають на Україну. Судячи з кількості оприлюднених імен у цьому ворожому каналі і враховуючи, що більшість енергодарців виїхали з міста, можна зробити висновок, що зрадників там зовсім не багато.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×