Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1051
1051

Окупанти викладають особисті дані і знущаються над патріотами берега Енергодара

Окупанти викладають особисті дані і знущаються над патріотами берега Енергодара

Окупанти та їх посіпаки викладають особисті дані і знущаються над мешканцями берега Енергодара, які чекають ЗСУ. Вони створили спеціальний Телеграм-канал, де публікують фото і імена патріотів, передає Nikopolnews.

Окупанти і колаборанти називають цих українців «ждунами». Серед них дуже багато мешканців Енергодара, Дніпрорудного, Василівки, а також Водяного та інших населених пунктів  Запоріжжя. Це у тому числі і співробітники ЗАЕС, які відмовилися підписувати договори з Росатомом.

Загарбники публікують не тільки імена та фото українців, але й інші особисті дані – як то адресу, номери телефонів – самих патріотів і їх рідних. Усіляко публічно знущаються і погрожують цим людям, влаштовують масовий булінг, що є серйозним психологічним тиском. Таких патріотів на Запоріжжі, і на березі Енергодара зокрема, дуже багато, про що свідчить інформація, оприлюднена у згаданому Телеграм-каналі. Вони знаходяться у небезпеці і щохвилини ризикують життям, особливо якщо не приховують своїх поглядів.

Про це слід пам’ятати всім нам, кому пощастило знаходитись на підконтрольній Україні території і хто не пережив жахів російської окупації. Людям на захоплених українських землях важко чимось допомогти. З ними навіть не завжди є зв’язок. То ж нам залишається допомагати ЗСУ і наближати перемогу разом.

Інші новини Енергодара:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×