Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6382
6382

«Орки діляться між собою інформацією про втрати» – новини з Новововоронцовки 31 травня

«Орки діляться між собою інформацією про втрати» - новини з Новововоронцовки 31 травня

Новини з Новововоронцовки 31 травня знову обнадійливі. Їх Nikopolnews повідомляє, посилаючись на місцевих мешканців.

Волонтер з Нововоронцовки Дмитро Бурлай розповідає, що кожного дня в регіоні поступово ЗСУ здійснюють влучні обстріли ворожих позицій. В більшості випадків завдяки новій зброї, яка надійшла від західних друзів. Йде повзучий наступ  українських військ.

Жителі окупованих регіонів іноді чують, як орки з острахом діляться між собою інформацією щодо своїх втрат. У наших ЗСУ є позитивні результати. І це лише початок, – написав Дмитро Бурлай.

Він також розповів, що в село Осокоровка періодично «прилітає» від ворогів. В основному це хаотичні обстріли житлових кварталів. Втім, більшість мешканців залишили село.

В окупованих селах, як і по всій окупованій Херсонській області, на даний час загарбники “приглушують” зв’язок.  Є інформація, що з деяких прифронтових сіл людям дають дозвіл на виїзд в тил окупованої зони для закупівлі продуктів харчування з обов’язковим поверненням до місця проживання.

Знову ж повідомлю, що в степових селах відсутня електроенергія. Також без світла перебувають с.Осокорівка та с.Золота Балка, – додав волонтер.

Що повідомляє Генштаб про ситуацію на Криворізькому напрямку

У вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ інформують, що ворог веде оборону та проводить мінування узбережжя річки Інгулець на ділянках можливих дій підрозділів наших військ. Веде контрбатарейну боротьбу. Сьогодні завдав авіаційних ударів із залученням армійської авіації в районі населеного пункту Давидів Брід Херсонської області.

Фото: Генштаб ЗСУ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×