Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4156
4156

«Окупанти вже влаштовують перестрілку між собою» – новини з Нововоронцовщини, що на кордоні з Дніпропетровською областю

«Окупанти вже влаштовують перестрілку між собою» - новини з Нововоронцовщини, що на кордоні з Дніпропетровською областю

Новини з Нововоронцовщини, де проходить лінія фронту близько до кордонів з Дніпропетровською областю, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на мешканця Нововоронцовки волонтера Дмитра Бурлая, який щодня звітує про події у селищі і регіоні.

Отже, за словами Дмитра Бурлая, станом на вечір 6 травня, ситуація на лінії фронту за останні декілька днів майже не змінилася. Але позитивні новини є. ЗСУ працюють по всіх позиціях ворога на лінії фронту, знищуючи ворожу техніку, боєприпаси та особовий склад.

На фоні цих успішних подій у ворога виникають конфлікти між своїми угрупуваннями. В деяких моментах вони самі між собою здійснюють розбірки та вчиняють перестрілку, – повідомив Дмитро Бурлай, зазначивши, що таке відбувається у степових селах.

На жаль, досі немає гуманітарних коридорів. Загарбники не дають змоги навіть передати ліки в окуповані села.

На даний час все ще дуже неспокійно в с. Осокорівка. Для недопущення втрат серед цивільного населення, рух в напрямку села з боку Нововоронцовки  здійснюється лише за попереднім погодженням.

Дмитро Бурлай розповів також, що 6 травня до Нововоронцовки знову приїздив Джон Мур – кореспондент із США, матеріал якого про селище нещодавно був опублікований в газеті Вашингтон Пост. Він збирав матеріал для нових статей.

«Окупанти вже влаштовують перестрілку між собою» - новини з Нововоронцовщини, що на кордоні з Дніпропетровською областю

Також журналіст навідався  до нашого волонтерського центру, побачив на власні очі нашу роботу. Ми з ним поспілкувалися про загальну обстановку в нашому регіоні, про страви української кухні. Показали йому сухпайки, які можна  приготувити в екстрених умовах, – розповів Дмитро Бурлай.

«Окупанти вже влаштовують перестрілку між собою» - новини з Нововоронцовщини, що на кордоні з Дніпропетровською областю

Такі візити нас надихають. Це свідчення того, що про нас пам’ятають, нас не залишають сам на сам з проблемами. Про нас, українців, говорять у всьому світі, – додав він.

«Сьогодні було найспекотніше, але лінія фронту там же» — новини з Нововоронцовки, що на кордоні з Дніпропетровщиною

«Залишки ворога стали добривом» — гарячі новини з Нововоронцовщини 25 квітня

«Було жахливо, є жертви серед цивільних» — новини з Нововоронцовки, що на кордоні з Дніпропетровщиною

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×