Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
418
418

Переселенці з Енергодара діляться з військовими своєю гуманітаркою

Переселенці з Енергодара діляться з військовими своєю гуманітаркою

Переселенці з Енергодара, які зараз проживають у Запоріжжі, діляться з військовими своєю гуманітаркою.

Про це розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews. Мер дякує людям, які знаходять будь-яку можливість допомагати ЗСУ.

Переселенці з Енергодара допомагають військовим

За словами Орлова, у Запоріжжі вже сформувалася справжня волонтерська спільнота з енергодарців. І вона спрівпрацює з волонтерами у Кропивницького, яка опікується військовим шпиталем та на постійній основі готує домашні страви для Захисників.

Це можливо в тому числі й завдяки мешканцям Енергодара, які частину отриманої ними гуманітарної допомоги залишають в хабі у Запоріжжі – саме для підтримки шпиталю. А ми в свою чергу передаємо все в Кропивницький за будь-якої нагоди, – розповів міський голова

Він каже, що така нагода знову випала нещодавно. Червоноградські волонтери на зворотньому шляху із Запоріжжя завезли в Кропивницький вантаж від енергодарців: крупи, борошно, макарони, консерви тощо. Все розвантажили та передали за призначенням.

Переселенці з Енергодара

Дякуємо всім, хто долучається до цієї доброї справи та знаходить можливість будь-якими способами підтримувати військових, – написав Дмитро Орлов

Ще новини Енергодара: “Маленька собачка у пошуках великих сил”: мешканка Енергодара в окупації створила книжку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×