Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
878
878

Працювала на ЗАЕС, а тепер власниця бізнесу: історія успіху переселенки з Енергодара

Працювала на ЗАЕС, а тепер власниця бізнесу: історія успіху переселенки з Енергодара

Історія переселенки з Енергодара говорить про те, що навіть на новому місці, почавши життя з нуля, можна досягти успіху і навіть реалізувати свою давню мрію. Адже колись щось втрачаєш, обов’язково приходить щось нове… Головне – не опускати рук, йти вперед і не боятися робити сміливі кроки.

Так сталося з Оленою Собко. Її історію розповіли у Мінреінтеграції, передає Nikopolnews. Ставши переселенкою, жінка відкрила власну справу у Каневі.

Історія успіху переселенки з Енергодара

До війни пані Олена мешкала у наразі окупованому Енергодарі та працювала на Запорізькій атомній електростанції.

Через окупацію міста була змушена переїхати до Канева на Черкащині. Саме тут вона вирішила реалізувати своє давнє захоплення — зайнятися виготовленням натуральної косметики.

Шлях до власного бізнесу розпочався з пошуку фінансової підтримки. Олена підготувала бізнес-план і подала його на конкурс грантів для переселенців. Згодом отримала фінансову допомогу від благодійного фонду «МХП — Громаді».

Грантові кошти дали змогу закупити необхідне обладнання, офіційно зареєструвати бізнес і розпочати виробництво. Натуральна косметика швидко почала користуватися попитом серед покупців.

У виробництві жінка використовує лише натуральні інгредієнти, частину з яких виготовляє власноруч. Наразі в асортименті її продукції вже налічується приблизно 80 видів косметичних засобів.

історія успіху переселенки з Енергодара

Олена планує розширювати  виробництво і мріє придбати власний будинок із ділянкою, де зможе вирощувати рослини, які використовуватиме для виготовлення своєї косметики.

Ще новини Енергодара: «Одразу пішли на ЗАЕС усією колоною»: як енергодарці намагалися спинити ворога у березні 2022 року

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу