Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10922
10922

“Тільки земля застигне, будуть сюрпризи” – військові про ситуацію в Енергодарі

"Тільки земля застигне, будуть сюрпризи" - військові про ситуацію в Енергодарі

Військові надали нову інформацію про ситуацію в Енергодарі, передає Nikopolnews. Як ми повідомляли раніше, з міста виїхали «дон-дони» (кадирівці). Ці дані українські захисники підтверджують і сьогодні. Але вони кажуть, що до Енергодара завезли мобіків, а на ЗАЕС притягнули велику кількість БК. Військові обіцяють сюрпризи, коли застигне земля.

Військові повідомляють, що до вчорашнього дня була помічена підозріла активність у районі Енергодара та в самому Енергодарі. Великі колони пересувалися з міста та в місто. На блокпостах з’явилися нові загарбники. Окупанти запровадили посилені огляди телефонів та особистих автомобілів.

Практично всіх бородатих вивезли з АЕС та Енергодаруа, оскільки МАГАТЕ їхня поведінка не дуже стала прийнятною.

Замість бородатих завезли мобіків, очевидно, щоб видимість кількості присутності була такою ж, як раніше.

Вчора завезли велику кількість БК на ЗАЕС. Частина лишилася на дорозі, частина встигла заїхати на станцію.

Навіщо їм БК і навіщо вивезли бородатих? Ніхто не залишатиме новоспечених мобіків на охороні такого об’єкта як АЕС та міста без боєприпасів, і якщо їх кинули на АЕС, то й склад для позаштатних ситуацій має бути під рукою. Весь бородатий менталітет залишив свої посади і поїхав на Мелітополь, а отже, дали волю чмобікам повеселитися. Тепер ці обсоски стоять на КПП, катаються містом та тероризують населення, дали владу аборигенам. З ними буде простіше впоратися. Зараз тільки земля застигне, будуть сюрпризи, – кажуть захисники.

Вони констатують, що по обстрілам, на жаль, нічого не змінюється – як били так і б’ють, хіба трохи менше

Берег Енергодара, будьте обережні. Ми скоро будемо, терпіння. Рух вже почався, – кажуть захисники.

Також з’явилася інформація від запорізьких партизанів, що на будівлі міськради Енергодара декілька днів був відсутній триколор. Причини його відсутності поки що невідомі.

"Тільки земля застигне, будуть сюрпризи" - військові про ситуацію в Енергодарі "Тільки земля застигне, будуть сюрпризи" - військові про ситуацію в Енергодарі

"Тільки земля застигне, будуть сюрпризи" - військові про ситуацію в Енергодарі

Нова «бавовна» в Криму: 19 грудня палала колона російської техніки (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×