Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1574
1574

«Чутки, що РФ вже залишає ЗАЕС – це фейк» – про неоднозначну ситуацію в Енергодарі розповіли оборонці

«Чутки, що РФ вже залишає ЗАЕС – це фейк» - про неоднозначну ситуацію в Енергодарі розповіли оборонці

Українські оборонці, які працюють на Запорізькому напрямку, прокоментували чутки  про те, що РФ залишає ЗАЕС. Вони назвали дану інформацію фейком, а ситуацію в Енергодарі неоднозначною, передає Nikopolnews.

Щодо ситуації в Енергодарі на даний момент. Пішли чутки, що Росія виходить з АЕС, вже пакують речі, вже прямо всі поїхали – фейк. Ситуація неоднозначна, – йдеться у повідомленні Телеграм-каналу.

Українські захисники розповідають, що колаборанти в Енергодарі, як і російські військові, не знають, чого очікувати від своєї влади. Кажуть: «готуємося до гіршого».

Так, збирають манатки, так, їх стало менше, але це не означає, що хтось виходитиме прямо зараз, – наголошують українські захисники.

Як ви знаєте, Росія запровадила закон про замовчування на лінії фронту, заборону на новини, щоб народ не дізнався як обіср…сь влада, віддавши АЕС в наші руки, як це сталося з Херсоном. Боїться, що свій же народ скине з трону, – йдеться у повідомленні.

Також, українські оборонці кажуть, що, виходячи зі слів працівників окупаційної «мерії», влада в Енергодарі змінюється. У плані того, що Росія більше ніхто, і звати її ніяк, всю владу собі забирають бородачі-кадирівці, тягнуть гроші з місцевих підприємців, ділять торгові точки.

З плюсів: місцеві «колобки» як і десяток мобілізованих та дрібних працівників місцевої поліції/фсб, зливають цікаву інформацію, йдуть відпрацювання за цією інформацією, і її частковий успіх можна спостерігати у зведеннях генштабу. За свою дупу, готові продати свою діряву батьківщину, хоч би відпустили живими. Були спроби вийти з Енергодару колонами, але стоїть така лінія штучна, щойно її перетинають, наші мушкети відпрацьовують. Завдяки вушкам нашим, очам, йдуть успішні відпрацювання в районі Енергодара, і як ви могли помітити, список територій, по яких працюємо, збільшується, що є добре, – резюмують захисники.

Раніше ми повідомляли про те, що очільник Енергоатому Петро Котін вважає, що росія може залишити ЗАЕС.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×