Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
467
467

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 7 см

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 7 см

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 7 см, але, як запевняє Енергоатом, він стабільний, передає Nikopolnews.

Попри підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС, ситуація залишається стабільною та контрольованою. Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС – стабільний, йдеться у повідомленні Енергоатому вранці 13 вересня.

Зазначається, що станом на 09:00 13 вересня фіксується незначне зниження рівня води у ставку-охолоджувачі. Зараз він становить 15,96 м (ще 5 вересня рівень був 16,03 м).

Рівень води в «гарячому» каналі Запорізької ТЕС, звідки за необхідності підживлюється ставок ЗАЕС, – 16,84 м. У «холодному» каналі ЗаТЕС рівень води сягає відмітки 10,76 м. (Станом на 5 вересня ситуація була така: рівень води в «гарячому» каналі Запорізької ТЕС, звідки за необхідності підживлюється ставок ЗАЕС, – 17,00 м. У «холодному» каналі ЗаТЕС рівень води сягає відмітки 10,82 м.)

Зауважимо, що впродовж останнього часу рівень води в обох каналах майже не падає, а показники вже не залежать від Каховського водосховища, адже рашисти його знищили.Також нагадаємо, що енергоблоки ЗАЕС не працюють із вересня 2022 року, тож відтоді активного додаткового випаровування води зі ставка-охолоджувача не відбувається. Слідкуйте за інформацією лише на офіційних ресурсах! – йдеться у повідомленні Енергоатому

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 7 см: порівняльна інфографіка

13 вересня

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 7 см

5 вересня

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 7 см

Всього ж за три місяці рівень води в ставку охолоджувачі ЗАЕС знизився на 71 сантиметр.

Ще новини ЗАЕС: Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знизився ще на 2 см

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×