Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
192
192

Росіяни допускають до роботи на ЗАЕС некомпетентний персонал – Енергоатом

Росіяни допускають до роботи на ЗАЕС некомпетентний персонал – Енергоатом

Росіяни допускають до роботи на ЗАЕС некомпетентний персонал, повідомляє Енергоатом 6 липня, передає Nikopolnews.

Російські окупанти на Запорізькій АЕС довіряють керування найбільшим атомним об’єктом Європи недосвідченим спеціалістам з рф, які зовсім не мають необхідних знань та навичок.

Кваліфікований український персонал ЗАЕС, який роками забезпечував роботу станції, продовжує піддаватися тиску, залякуванням і шантажу з боку російських ядерних терористів. Водночас зрадники призначають на керівні оперативні посади, для яких необхідна відповідна ліцензія, молодих росіян.

Так, начальником зміни одного з енергоблоків призначено працівника Балаковської АЕС (рф), який має досвід роботи лише сім місяців. Тоді як ця посада потребує наявності значно більшого досвіду, адже передбачає оперативне управління реактором.

Росіяни допускають до роботи на ЗАЕС некомпетентний персонал – Енергоатом

Тож навіть такими діями окупанти вчергове наражають світ на небезпеку. Через некомпетентність та недосвідченість завезеного російського персоналу загроза безпечній експлуатації Запорізької АЕС лише зростає. А отже – необхідно якнайшвидше повернути контроль над станцією її законному оператору – Енергоатому! – йдеться у повідомленні

Ще новини ЗАЕС: Супутник зафіксував невідомі предмети на даху ЗАЕС (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×