Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4025
4025

Росіяни зараз не можуть атакувати на Криворізькому напрямку – названо причину

Росіяни зараз не можуть атакувати на Криворізькому напрямку – названо причину

Російські війська станом на 19 липня позбавлені можливості атакувати на Криворізькому напрямку. Про це повідомили сьогодні у Оперативному командуванні «Південь», передає Nikopolnews. Українські військові назвали причину такої неприємної для ворога ситуації.

19 липня Оперативне командування “Південь” ЗСУ повідомило, що на Південнобузькому напрямі, до якого входить Криворізький, ворог втратив логістичні шляхи для підвозу снарядів та живої сили.

Ситуація на Південнобузькому напрямі стабільно напружена, заявив Вячеслав Назаров, речник ОК “Південь”.

Позитивною новиною є те, що армія рф не здатна наразі сформувати ударне угрупування для атаки на позиції ЗСУ. Причина такої ситуації – знищена логістика ворога та втрата резервів.

Втім, не маючи змоги атакувати, противник продовжує дистанційні обстріли української території. Від обстрілів з різного виду артилерії страждає Миколаївщина, а також Криворізький та Нікопольський райони на Дніпропетровщині.

Так, в ніч на 19 липня російські війська накрили вогнем Нікопольський та Криворізький райони. По Нікополю випустили до 40 реактивних снарядів. Є руйнування на двох промислових підприємствах. Вибухи спричинили там пожежі. У місті пошкоджені кілька приватних будинків і електромережі.

У Криворізькому районі ворог ударив з артилерії по Зеленодольській громаді.

На щастя, в обидвох випадках без постраждалих.

Росія посилила своє угрупування на Криворізькому напрямку – Міноборони

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×