Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5938
5938

Російські «мобіки» в Енергодарі допомагають ЗСУ

Російські «мобіки» в Енергодарі допомагають ЗСУ
Фото ілюстративне - з відкритих джерел

Російські «мобіки» в Енергодарі допомагають ЗСУ. Також почали допомагати деякі колаборанти. Про це повідомляють військові і партизани, передає Nikopolnews.

У повідомленні зазначається, що мобілізовані, які прибули до Енергодару, розділившись по населених пунктах, допомагають Силам оборони України.

До певної міри їм дякую, дякую і колаборантам, які перескакують на наш бік. Природно, дані про них будуть приховані. Ті, хто реально усвідомили і прийняли наш бік, здають позиції – одержать гроші та свободу, – пише автор повідомлення.

Він підкреслює, що від мобілізованих користі більше, ніж від колаборантів. Нещодавно за їхніми даними було знищено чималу кількість БК та техніки.

Головне встигати вчасно відходити від точок. У полон здатися у них немає можливості, то хоч так допомагають. Після деокупації розберемося як і що, – пише автор повідомлення.

Російські «мобіки» в Енергодарі допомагають ЗСУ

Раніше ми повідомляли, що до Енергодару прибули мобілізовані росіяни. Вони окопуються у місті і на його околицях. Також сюди підтягуються окупанти, які втекли з правого берега Херсонщини.

Військові показали, як знищують окупантів, і розповіли про ситуацію в Енергодарі

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×