Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10549
10549

«Сьогодні було «гаряче», але ЗСУ вже дістають до Берислава» – вісті з Нововоронцовщини

«Сьогодні було «гаряче», але ЗСУ вже дістають до Берислава» - новини з Нововоронцовщини

Вісті з Нововоронцовщини, де точаться серйозні бої на Криворізькому напрямку фронту, і тривожать, і радують. Сумно, що постійно під обстрілами місцеві мешканці: цивільні люди і їх, нажите роками, майно. Але ЗСУ не стоять на місці – і це дає надію на те, що скоро закінчиться цей жах.

Про події суботи 21 травня розповів місцевий волонтер Дмитро Бурлай, передає Nikopolnews.

За словами мешканця Нововоронцовки, сьогодні в регіоні було «гаряче».Ворог здійснював обстріли самої Нововоронцовки і села Осокорівка.

Логіки обстрілів окупантів взагалі не має. Стріляють просто по будинкам. Просто руйнують інфраструктуру.  Але обнадіює те, що наші ЗСУ вже артударами дістають позиції ворога, які знаходяться біля міста Берислав. Думаю, через це і лютує ворог, – написав Дмитро Бурлай.

Також він звернувся до місцевих  колаборантів.

Я вперше хочу звернутися, вірніше довести до відома тих, хто в населених пунктах, які знаходяться під окупацією, співпрацює з ворогом. І не важливо як. Навіть якщо ваша допомога йде підпільно. Про вас всі знають. Знають ваші “маяки”, знають, за чиїм “наведенням” приходили з обшуком до активістів, до людей, які допомагали з евакуацією, до людей, які просто є успішними. Знають про всі ваші дії. Ви зрозумійте, що шансу жити поруч з нами у вас уже немає. Своєю зрадою ви стоїте в одному ряду з рашистами. Якщо хтось має сумнів в майбутніх успіхах ЗСУ,  повірте – розчаруєтеся, – написав Дмитро Бурлай.

Всьому іншому населенню він побажав витримки.

Вам тяжко, і це всі розуміють. Але знайте, що в житті є один вислів:  “Іноді бажання здатися буває незадовго до перемоги.” Не здавайтеся морально. Не впадайте у відчай. Перемога буде обов’язково! І це вже факт. Вірте в це, – попросив волонтер.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×