Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
708
708

«Тепла і гарячої води не буде»: так званий «мер Енергодара» Сєновоз (відео)

«Тепла і гарячою води не буде»: так званий «мер Енергодара» Сєновоз (відео)

Так званий «мер Енергодара», призначений окупантами, Едуард Сєновоз відповів на питання, які хвилюють мешканців, що залишилися у захопленому росією місті, а саме: коли у їх оселях буде тепло і з’явиться гаряча вода.

Відео з відповідями самозванця оприлюднив Телеграм-канал Енергодар сьогодні, передає Nikopolnews.

У відео Сєновоз каже, що 25 градусів тепла, до яких звикли енергодарці і які завжди були тут до окупації, тепер не буде. А також можна не очікувати на повернення в крани гарячої води. Принаймні, у цьому опалювальному сезоні.

Бо прийшов «руській мір».

«Для тих, хто чекав русню» – прокоментував відео Телеграм-канал

«Тепла і гарячою води не буде»: так званий «мер Енергодара» Сєновоз: відео

 

Які ще новини з окупованого Енергодара?

На тимчасово окупованих територіях частини Запорізькій області росіяни посилюють терор. Особливо страждають громадяни, які до сьогодні не отримали ворожого паспорта.

Зокрема, у тимчасово окупований Енергодар мешканці інших громад не можуть потрапити без російського паспорта. У Василівці українців, які ще не отримали росдокументу, перевіряють на кожному блокпосту, про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Фейковий «мер Енергодара» Сєновоз: що про нього відомо

Едуард Сєновоз до призначення гауляйтером Енергодара працював генеральним директором сервісної компанії Смоленської атомної станції.

Заявляв, що призначення «мером» для нього несподіванка. Цікаво, що Сєновоз називав своїм першочерговим завданням на «посаді» забезпечення теплом мешканців Енергодара.

Ще новини Енергодара: Наш останній «мирний» робочий день був 28 лютого: мешканка Енергодара про роботу на ЗАЕС в окупації

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×