Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
939
939

У морзі Енергодара «поповнення», надійшло 30 тіл окупантів – Генштаб

У морзі Енергодара «поповнення», надійшло 30 тіл окупантів - Генштаб

У морзі Енергодара «поповнення», надійшло 30 тіл окупантів. Про це повідомляє у вечірньому зведенні 12 березня Генеральний штаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Противник продовжує зазнавати втрат. 11 березня відзначено надходження близько 30 тіл загиблих окупантів до місцевого моргу Енергодара, – йдеться у повідомленні

У Генштабі зазначають, що водночас, російське військове керівництво вживає заходів щодо відновлення втрат у живій силі. Так, 10 березня, до Ялти, що у Донецькій області, прибуло поповнення із Ямало-Ненецького автономного округу. Відзначається низька вмотивованість та небажання особового складу ворога брати участь у бойових діях.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється. Під його вогневий вплив потрапили, зокрема, Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Мала Токмачка, Новоданилівка і Новоандріївка на Запоріжжі; Берислав і Білозерка Херсонської області та Тамарине і Очаків – Миколаївської.

У деяких населених пунктах тимчасово захопленої Херсонської області російські окупанти чинять мародерство. Награбовані «гаджети» та побутову техніки російські загарбники намагаються продати цивільним людям, але уже в інших населених пунктах.

Ще новини Енергодара:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×