Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
13342
13342

«Як підуть, так і ляжуть»: про «метушню» окупантів в Енергодарі і плани наступу на Запоріжжі

«Як підуть, так і ляжуть»: про «метушню» окупантів в Енергодарі і плани наступу на Запоріжжі

Останнім часом у медіапросторі багато інформації про певну «метушню» окупантів в Енергодарі та на його околицях, а також про плани росіян наступати на Запорізькому напрямку. Ситуацію прокоментували у Телеграм-каналі «Непосредственно Гачи», який веде команда патріотів з метою допомоги ЗСУ і захисту цивільного населення на правому і лівому березі Каховського водосховища в районах Нікополя і Енергодара, передає Nikopolnews.

У повідомленні зазначається, що наразі триває пересування колон у районі Енергодара. Підкреслюється, що, якщо раніше пересування було з одного напрямку до Енергодара і назад по різних напрямках, то зараз же пересування здійснюється по тих самих напрямках, але без заїзду до Енергодара.

Фіксуються зломи підвалів у місті та їх експлуатація для зберігання БК – у тому числі в житлових будинках.

Розв’язка проста. Всі БК, яке раніше завезли на АЕС разом з ротацією – розвезли по різних напрямках і в підвали житлових будинків Енергодара, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що росіяни зміцнюються на Запорізькому напрямку, планують робити наступ.

Втім, на думку автора повідомлення, успіху окупанти не досягнуть.

Для полегшення жителів Запоріжжя скажу… Як підуть, так і ляжуть. Сили не рівні. Але противник наполегливо будує свої барикади з підручних коштів так би мовити. Нехай будує – не допоможе, – пише він.

Ситуація на Запорізькій АЕС – хто з працівників підписав контракт з “Росатомом”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×